Mε αυτές τις πόζες θα δείχνεις πολύ πιο αδύνατη στο Instagram

Mε αυτές τις πόζες θα δείχνεις πολύ πιο αδύνατη στο Instagram

Δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας των φωτογραφιών σου αν στηθείς μπροστά στην κάμερα με τον σωστό τρόπο.

Αν έχεις παρατηρήσει και εσύ προσεχτικά τα posts των περισσότερων celebrities στο Instagram θα έχεις προσέξει πόσο αψεγάδιαστες δείχνουν οι φωτογραφίες τους. Το δέρμα τους φαίνεται λείο, τα μαλλιά τους λαμπερά και το σώμα τους αδύνατο και σφριγηλό. Δεν λέμε, φυσικά, ότι αν της δεις από κοντά θα ανακαλύψεις ότι αυτή η εικόνα είναι πέρα για πέρα πλασματική αλλά την τελειότητα των post δεν την αγγίζει. Αν θες και εσύ, λοιπόν, να δείχνεις πιο αδύνατη, όμορφη και λαμπερή στις αναρτήσεις σου –χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κανένα ειδικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών- σου αποκαλύπτουμε ευθύς τρεις πόζες που θα σου φανούν σωτήριες την επόμενη φορά που θα βρεις ένα ιδανικό location, η κολλητή σου θα προθυμοποιηθεί να σε τραβήξει και εσύ δεν θα ξέρεις πώς να στηθείς μπροστά στον φακό.
#1 Ποτέ ολόκληρο χαμόγελο, πάντα το ένα πόδι μπροστά από το άλλο

https://www.instagram.com/p/5QDqEeS6Xp/


Με το να μειδιάς, και όχι να ανοίγεις διάπλατα το στόμα σου, το πρόσωπό σου φαίνεται λιγότερο στρογγυλό και τονίζονται τα ζυγωματικά σου. Επίσης αν ακουμπάς σε κάποια επιφάνεια, πχ. τραπέζι ή τοίχο, να μην στέκεσαι απλά με τα πόδια σου παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο γιατί έτσι η περιφέρειά σου δείχνει μεγαλύτερη από όσο είναι. Η στάση που πρέπει να πάρεις για να μοιάζει μικρότερη είναι αυτή με το ένα πόδι ελαφρώς πιο μπροστά από το άλλο, σα να θες να κάνεις ένα μικρό βήμα.
#2 Ποτέ στατική, πάντα σε κίνηση

https://www.instagram.com/p/4KW06US6a5/


Φωτογραφία θες να τραβήξεις όχι να μείνεις ακίνητη σαν τσολιάς μπροστά στη Βουλή. Και δεν είναι μόνο ότι αν κάνει μεγάλα βήματα και πάρει την φωτογραφία από το πλάι, θα είσαι πιο χαριτωμένη, αλλά θα φαίνεσαι και skinny. Προσοχή μόνο: η κίνησή σου χρειάζεται να είναι έντονη ώστε να φαίνεται το κενό ανάμεσα στα πόδια σου την στιγμή του διασκελισμού σου… μόνο έτσι θα φαίνονται αρκετά λεπτά.
#3 Ποτέ δεν βάζουμε την κάμερα στο ίδιο ύψος με εμάς, πάντα την τοποθετούμε πιο ψηλά

https://www.instagram.com/p/Bfwiq2QnkwY/

Βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθείς αν θες να δείχνεις πιο αδύνατη. Οι λήψεις όπου η κάμερα είναι στην ίδια ευθεία με το σώμα σου το δείχνουν πιο «πλατύ» και τονίζουν την επιφάνεια στην οποία επικεντρώνονται (μπράτσα, γοφοί κτλ). Αν όμως την βάλεις «από πάνω σου» και φωτογραφηθείς σε μία γωνία «από πάνω προς τα κάτω» θα δεις τρομερή διαφορά στο πώς δείχνει το κορμί σου. Χωρίς κανένα φίλτρο «σμίκρυνσης»! Απλά και εύκολα!
Δες επίσης: Μπορεί να μην ήξερες ότι αυτό το brand φτιάχνει jeans αλλά η Gigi Hadid τα λατρεύει