Πέντε mid-priced brands που πρέπει να μάθεις αμέσως αν θες να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου

Πέντε mid-priced brands που πρέπει να μάθεις αμέσως αν θες να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου

Υπάρχουν τα economy brands, υπάρχουν τα luxury brands και υπάρχουν και τα «μεσαία». Με την τελευταία κατηγορία θα ασχοληθούμε τώρα.

Τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργηθεί μία «μεσαία τάξη» που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι, αλλά με τον κόσμο της μόδας. Σε αυτήν ανήκουν fashion labels που τα προϊόντα τους δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ούτε οικονομικά αλλά ούτε και πολυτελείας.

Για να μιλήσουμε με παραδείγματα αναφερόμαστε στο brand Ganni από την Κοπεγχάγη και τα μοχέρ πουλόβερ του, αλλά και στο Καλιφορνέζικο label Reformation με τα midi φορέματά του τα οποία βλέπουμε συχνά-πυκνά στα πιο fashionable Instagram accounts. Αυτή, λοιπόν, η «νέα τάξη πραγμάτων», έχει γίνει η αγαπημένη των It-girls και τα προϊόντα των 5 fashion brands που σου αναφέρουμε στην παρακάτω gallery έχουν ήδη προστεθεί στις «ψαγμένες» γκαρνταρόμπες. Προς θεού μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως από εκεί έχουν εξοστρακίστει τα high-end brands, όπως Dior, Chanel, Prada, Gucci και άλλα, αλλά και οι πολύ οικονομικές δημιουργίες των Mango, Zara, H&M και Forever 21. Όλα αυτά παραμένουν στη θέση τους, ή μάλλον στην κρεμάστρα τους, και έρχονται απλά δίπλα τους να προστεθούν και άλλα ρούχα και αξεσουάρ των 200 Ευρώ από τα mid-priced brands που έχουν κάνει αίσθηση με την παρουσία τους στην fashion σκηνή.

https://www.instagram.com/p/Bf9I6Pfh6YM/


Δες επίσης: Η Selena Gomez σου δείχνει πώς να φορέσεις ένα ρούχο που λογικά έχεις ξεχάσει ότι έχεις