Πέντε απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες για εσένα που θα πας σε γάμο την άνοιξη

Πέντε απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες για εσένα που θα πας σε γάμο την άνοιξη

Το να μη φορέσεις λευκά είναι το μόνο που μπορείς να σκεφτείς;

Μετά το Πάσχα εγκαινιάζεται και επισήμως η «περίοδος των events». Και όπου «event» μην βάλεις κάποιο κοσμικό party ή ένα επίσημο κάλεσμα, αλλά μία κοινωνική υποχρέωση, όπως είναι ο γάμος, που θα πρέπει να παραστείς.

Και κάνουμε αυτόν το διαχωρισμό για να καταλήξουμε στο κύριο θέμα αυτού του άρθρου που δεν είναι άλλο από τα «dos & don’ts» του ενδυματολογικού κώδικα που πρέπει να ακολουθήσεις ως καλεσμένη σε γάμο. Σε ένα απλό party μπορείς να ντυθείς όπως θες. Να βάλεις λευκά, να είσαι sexy, να φορέσεις ακόμα και jean. Σε μία θρησκευτική τελετή όμως τα πράγματα είναι πιο αυστηρά και «στυλιστικά περιορισμένα». Για να είσαι, λοιπόν, και κομψά αλλά και ευπρεπώς ντυμένη ώστε να σταθείς κοντά στο ιερό, αποστήθισε τους παρακάτω 5 fashion rules… και ύστερα εφάρμοσέ τους.

Maxi φόρεμα

https://www.instagram.com/p/Bde9Rxyl0ou/

Κλασική και ασφαλής επιλογή για εσένα που δεν θα να καινοτομήσεις με αυτή σου την εμφάνιση, αλλά να είσαι απλά μία κομψή παρουσία. Άνοιξη είναι διάλεξε ένα boho floral σχέδια για να είσαι και επίκαιρη.

Ψηλόμεση παντελόνα και cropped top

https://www.instagram.com/p/BfdQspXlcbo/

Μία ελαφρώς πιο ανατρεπτική επιλογή. Η ψηλόμεση παντελόνα είναι αρκετά επίσημη και σοφιστικέ για γάμο, ενώ το cropped top θα δώσει ένα sexy twist στο look σου.

Τετράγωνο τακούνι

https://www.instagram.com/p/BeDFxPkFfUT/

Προς θεού απέφυγε τα άβολα stilettos. Mε αυτά θα περπατάς και θα κινείσαι πολύ πιο άνετα. Αν δε, είσαι ακόμα πιο τολμηρή ενδυματολογικά, θα προτείναμε και flat mules που είναι τα παπούτσια της σεζόν.

Βiker jacket

https://www.instagram.com/p/Bby7reaFZoz/

Το καταλληλότερο πανωφόρι για την εποχή, αλλά και για την περίσταση. Μπορείς να το βάλεις πάνω από ένα επίσημο φόρεμα για να κάνεις ένα mix&match look, αλλά είναι και ιδανικό λόγω καιρού. Ούτε θα κρυώνεις, ούτε θα ζεσταίνεσαι.

Μονοχρωματικό σύνολο

https://www.instagram.com/p/BbMXOZXlUkm/

Ένα total look, ειδικά αν μιλάμε για κάποιο αυστηρό κοστούμι, είναι ό,τι πρέπει για να ξεχωρίσεις με την ενδυματολογική σου επιλογή, να κάνεις μία δυναμική εμφάνιση και να μη χάσεις τη θηλυκότητά σου.

Δες επίσης: Bρήκαμε τα 5 στυλ μαγιό που έχουν ήδη κατακλύσει το Instagram