Aυτός ο τύπος φορέματος κολακεύει όλους τους σωματότυπους

Aυτός ο τύπος φορέματος κολακεύει όλους τους σωματότυπους

Είσαι «γυναίκα-αχλάδι», «μήλο», ψηλόλιγνη ή petite; Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου, αυτό το φουστάνι πρέπει να το αποκτήσεις.

Είσαι ψηλή ή μικροκαμωμένη; Έχεις ανοιχτή λεκάνη ή κοιλίτσα; Toνισμένους μηρούς ή μπράτσα; Mικρό ή μεγάλο στήθος; Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου έχεις μάθει να ντύνεσαι με βάση αυτόν. Τα ελαττώματα και τα προτερήματά του. Κρύβοντας τα «αδύναμα» και τονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του. Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο στυλ φορέματος που μπορείς να το επιλέξεις σε όποια και από τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκεις χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί να μην σου ταιριάζει. Γιατί; Γιατί κολακεύει όλες τις σιλουέτες.

https://www.instagram.com/p/BjeR6PfDwLV/

Μιλάμε για ένα midi φόρεμα που στενεύει στη μέση και έχει γραμμή άλφα στην περιοχή των γοφών. Αυτή η θηλυκή και κάπως 60s επιλογή, θα δεις πως θα σου πηγαίνει όπως και αν είναι το σώμα σου. Αν είσαι μικροκαμωμένη μπορείς να το κοντύνεις λίγο και αμέσως θα δεις ότι δείχνεις πολύ chic. Αν είσαι ψηλή θα σε δείξει πιο χαριτωμένη από τα παντελόνια που μάλλον φοράς τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Αν πάλι το «αδύναμο» στοιχείο σου είναι τα πόδια και η περιφέρειά σου θα τα «κρύψει» ενώ και να μην έχεις λεπτή μέση θα την τονίσει με τέτοιο τρόπο που θα δείχνει πραγματικό «δαχτυλίδι». Πιο είναι το συμπέρασμά μας, λοιπόν; Πως πρέπει να σπεύσεις να αποκτήσεις αυτό το στυλ ρούχου –αν δεν το έχεις ήδη φυσικά- γιατί πολύ απλά: θα σε κολακεύει 100%!
Δες επίσης: MTV Movie & TV Awards 2018: Οι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

https://www.instagram.com/p/Bj4CHhvDRdn/