Τρία fashion αντικείμενα που αν τα φορέσεις θα δείχνεις τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη

Τρία fashion αντικείμενα που αν τα φορέσεις θα δείχνεις τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη

Γιατί η μόδα μπορεί να δώσει στυλ και να σου «πάρει» χρόνια.

Οι περισσότερες fashion editors σε ολόκληρο τον κόσμο θα σου πούνε ότι το «ωραίο ντύσιμο δεν έχει ηλικία» και δεν είμαστε εδώ για να τις αμφισβητήσουμε. Υπάρχει όμως και «ωραίο ντύσιμο» το οποίο μπορείς να υιοθετήσεις και να δείχνεις νεότερη. Αυτό σίγουρα δεν σε αφορά όταν είσαι 20 χρονών. Κανείς δε θέλει να δείχνει δέκα… αλλά όταν περάσεις τα 40 δεν είναι κακό να ψάχνεις τρόπους (και λέγοντας τρόπους εννοούμε ρούχα και αξεσουάρ) που θα κάνουν πιο girly τα looks σου.Παρακάτω θα δεις τρία εύκολα και απλά styling tips που αν τα εφαρμόσεις θα σου κοπούν τουλάχιστον 10 ημερολογιακά έτη στο λεπτό, χωρίς να χάσεις τίποτα από τη φινέτσα και τη γοητεία σου.

Δες επίσης: The Shirt Issue: Τρεις νέοι τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο σήμερα

Σετ ρούχων

https://www.instagram.com/p/Bkc4SgvA50S/

Όχι όμως ένα σοβαροφανές deux–pieces, αλλά ένα matching set που αποτελείται από ένα sexy cropped top και μία κομψή φούστα σε άλφα γραμμή. Αν είναι και εμπριμέ το σύνολό σου τότε θα δείχνει ακόμα πιο νεανικό το όλο look σου.

Logo T-shirts

https://www.instagram.com/p/BkyHJ5ghLPk/

Συνδύασε ένα μπλουζάκι με εμφανές το σήμα του brand με μία printed φούστα, με μία loose παντελόνα ή με ένα jean σε κάποιο statement σχέδιο. Φόρεσε από κάτω flats ή sneakers και κατέβα αμέσως μία ηλικιακή κλίμακα.

Μεγάλες ζώνες

https://www.instagram.com/p/BkKmgsAn-qP/

Με αυτά τα αξεσουάρ θα τονίσεις τη μέση σου και θα αναδείξεις τις καμπύλες και τους γοφούς σου κάνοντας πιο sexy την τελική εικόνα του look σου. Αν δεν είναι νεανικό ντύσιμο αυτό τότε τι είναι;