Σου αρέσουν τα wrap dresses; Σου λέμε 5 νέους τρόπους να τα φορέσεις

Σου αρέσουν τα wrap dresses; Σου λέμε 5 νέους τρόπους να τα φορέσεις

Το πιο κομψό στυλ φορέματος δέχεται το update που του αξίζει αυτήν την χρονιά.

wrap φορέματα, αυτά που σχεδίασε για πρώτη φορά η Diane von Fürstenberg το 1972, είναι ίσως ό,τι πιο εκλεπτυσμένο και φινετσάτο μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Στην midi εκδοχή του είναι κατάλληλο για τις corporate εμφανίσεις μας στο γραφείο. Στην maxi μπορείς να το βάλεις σε ένα επίσημο event αποπνέοντας έναν seventies αέρα. Στην mini είναι μία πρώτης τάξεως girly επιλογή για τις off duty παρουσίες μας σε εκδηλώσεις αλλά και απλές βόλτες. Σίγουρα όλες έχουμε ένα τέτοιο wrap φόρεμα στην γκαρνταρόμπα μας το οποίο εξαιτίας του ιδιαίτερου σχεδίου του θεωρούμε ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό και κάθε νέα σεζόν σπάμε το κεφάλι μας για να το φορέσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Φέτος αυτός ο τρόπος δεν θα είναι ένας, αλλά πέντε διαφορετικοί και στους αναλύουμε παρακάτω. Για να δώσεις στο «σταυρωτό» φόρεμά σου την «αναβάθμιση» που του αξίζει.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ρούχα που θα σε δείξουν αμέσως πιο αδύνατη

Πάνω από jean
Το πιο κατάλληλο είδος layering για το φθινόπωρο. Απλά φρόντισε το jean σου να είναι skinny -για να μην σου προσθέτει όγκο- και να φοράς και μέσα από το φόρεμα ένα λεπτό top σε περίπτωση που θες να το ανοίξεις και να το βάλεις σαν πανωφόρι.

https://www.instagram.com/p/BXdbHDHgF1_/?utm_source=ig_embed_loading

Mε μάλλινη ζακέτα
Για cozy εμφανίσεις! Η πλεκτή ζακέτα θα δείξει πιο casual το φόρεμά σου και θα σε βοηθήσει αν θες να φορέσεις το πρωί ένα πιο επίσημο κομμάτι.

https://www.instagram.com/p/BnGAwdADBkW/?utm_source=ig_embed_loading

Mε statement τσάντα
Γιατί το φόρεμα μπορεί να το έχεις «βαρεθεί» τα αξεσουάρ όμως με τα οποία το συνδυάζεις δεν τα έχεις χορτάσει ακόμα. Βρες την πιο ιδιαίτερη τσάντα που απέκτησες φέτος και κάνε styling στο ρούχο σου με βάση αυτήν.

https://www.instagram.com/p/BWnAngMF1OT/?utm_source=ig_embed_loading

Mε μποτάκια μέχρι τα μισά της γάμπας
Αν σκέφτεσαι πως θα δείχνουν τα πόδια σου πιο κοντά, επέλεξε να τα φορέσεις με ένα maxi φόρεμα που μπορεί να αφήνει ακάλυπτα τα πόδια σου καθώς περπατάς. Το αποτέλεσμα θα είναι too sexy!

https://www.instagram.com/p/BWZ5gRRlNKt/?utm_source=ig_embed_loading

Με μεγάλη, δερμάτινη ζώνη
To συγκεκριμένο στυλ φορέματος τονίζει τη μέση, αλλά που είναι το κακό στο να την τονίσεις ακόμα περισσότερο; Φόρεσε πάνω από το wrap dress σου την πιο μεγάλη, δερμάτινη ζώνη που έχεις και θα δώσεις 80s vibes στο look σου.

https://www.instagram.com/p/BUeL5Ewg2hB/?utm_source=ig_embed_loading