Βρήκαμε 3 νέους, εκκεντρικούς τρόπους να κρατήσεις την τσάντα σου και θα τους λατρέψεις όλους

2 SHARES

Ποια κρεμάει ακόμα την cross body της στον ώμο;

Μπορείς να συνεχίσεις να κρατάς τη τσάντα σου με τους συνηθισμένους τρόπους. Να την κρεμάς στον ώμο σου, διαγώνια στο στήθος σου ή να την βάζεις στην πλάτη σου (αν μιλάμε για backpack) και στη μέση σου (όταν πρόκειται για belt bag) και κανείς να μη σε κρίνει γι’ αυτό. Να κρατάς μία top handle από τα χερούλια της και να βάζεις έναν φάκελο κάτω από τη μασχάλη σου. Να μην αλλάξεις τίποτα στην ενδυματολογική σου καθημερινότητα και να σπάσεις κανέναν «κανόνα» σε ό,τι αφορά το ντύσιμό σου. Μπορείς όμως και να επιλέξεις να κάνεις τη διαφορά. Να θελήσεις όταν μπαίνεις σε ένα χώρο όλοι αυτομάτως να κοιτάζουν εσένα. Στη δεύτερη περίπτωση είμαστε εμείς εδώ για να σου προτείνουμε τρεις νέους και ultra stylish τρόπους να κρατήσεις σήμερα την τσάντα σου ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Διάβασέ τους και μετά αποφασίζεις αν είσαι αρκετά τολμηροί για να τους υιοθετήσεις ή θα τους απορρίψεις. Εμείς ποντάρουμε στο ότι θα κάνεις το πρώτο.

#1 Tην κρατάς στο χέρι αντί να την κρεμάσεις στον ώμο
Copenhagen str S19 003
Κάνεις δηλαδή όλων των ειδών τις τσάντες να «λειτουργούν» ως φάκελοι. Δεν λέμε ότι είναι το πιο βολικό πράγμα στον κόσμο αλλά βγάζει ένα coolness που είναι στυλάτο και αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς.

#2 Βάζεις την κανονική σου τσάντα μέσα σε μία διάφανη shopper bag
Copenhagen str S19 025
Πρακτικό και fashion forward στυλιστικό τρικ. Έτσι ουσιαστικά κουβαλάς δύο τσάντες και μπορείς ανα περίπτωση να τις κρατήσεις διαφορετικά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί κρατάς τη διάφανη και το βράδυ την διπλώνεις και τη βάζεις μέσα στη μικρή cross body σου.

#3 Βάζεις την belt bag σου διαγώνια στο στήθος σου
Copenhagen str S19 027
Ο συμβατικός και αναμενόμενος τρόπος να φορέσεις ένα τσαντάκι μέσης... είναι στη μέση σου. Αλλά όταν μιλάμε για μόδα δεν υπάρχει λόγος να «παίζουμε το παιχνίδι της» σύμφωνα με τους κανόνες. Οι ανατροπές τους είναι που κάνουν τη διαφορά. 
Δες επίσης: Μήπως είσαι fashion victim; Aν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα η απάντηση είναι «ναι»

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ