Θες να δείχνεις πιο ψηλή; Ακολούθησε αυτά τα 3 styling tips

Θες να δείχνεις πιο ψηλή; Ακολούθησε αυτά τα 3 styling tips

Kαι θα κερδίσεις αυτομάτως πόντους ύψους χωρίς να χάσεις το στυλ σου.

samanthafeher 42872708 559974241099687 7775693642907668213 n
vertical stripes
busy all over

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στη μόδα είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εκφράζουμε τον πραγματικό μας εαυτό αλλά και να διορθώνουμε ό,τι μπορεί να μην μας αρέσει πάνω μας. Αν, παραδείγματος χάριν, πιστεύεις πως έχεις τονισμένους μηρούς υπάρχουν κατάλληλα κομμάτια για να τους «κρύψεις». Αν τα μπράτσα σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο υπάρχουν τα «σωστά» tops για εσένα. Αντίστοιχα, λοιπόν, μπορείς να κερδίσεις και πόντους ύψους με τα looks σου αν ακολουθήσεις τα 3 styling tips που θα βρεις παρακάτω!
#1 Να φοράς φορέματα και μπλούζες με V neck

Aυτού του είδους τα ντεκολτέ, σε αντίθεση με τη λαιμόκοψη, δείχνουν πιο μακρύ τον κορμό σου και αυτομάτως και το υπόλοιπο σώμα σου. Δοκίμασέ τα σε ένα mini ή maxi φόρεμα και θα δεις αμέσως διαφορά χωρίς να έχεις φορέσει καν τακούνια.
#2 Οι κάθετες ρίγες είναι φίλες σου

Και δεν εννοούμε να συνδυάσεις δύο striped κομμάτια μαζί. Το αποτέλεσμα μπορεί να μη σε δικαιώσει και το look σου να παραπέμπει σε print που θυμίζει εσωτερικό τεντόπανου. Εννοούμε όμως να φορέσεις ένα ριγέ παντελόνι ή μία ριγέ mini φούστα και θα δεις τα πόδια σου να δείχνουν αμέσως πιο μακριά.
#3 Προς θεού… ποτέ printed κομμάτια μαζί!

Η μονοχρωμία ψιλώνει μην το ξεχνάς αυτό. Αντιθέτως ένα σύνολο με δύο printed κομμάτια μαζί θα δημιουργήσει ένα φορτωμένο σύνολο που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο petite ενώ εμάς ο στόχος μας είναι το ακριβώς αντίθετο.
Δες επίσης: Queen SOS: Πώς να φορέσουμε φέτος τα φαρδιά πουλόβερ;