Πώς θα αναβαθμίσεις το στυλ σου με τη βοήθεια της Braun

Πώς θα αναβαθμίσεις το στυλ σου με τη βοήθεια της Braun

Η περιποίηση των ρούχων σου είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση. 

Το ντύσιμό σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Τα ρούχα σου δεν είναι απλώς κομμάτια από ύφασμα, αλλά μία επιλογή που αναπόφευκτα καθορίζει και το ποιά είσαι. Το κάθε κομμάτι που έχεις επιλέξει, αφηγείται μία δική σου προσωπική ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ένα κομμάτι είναι πιο οικονομικό ή πιο ακριβό, σημασία έχει όταν το φοράς να «λέει» όλα αυτά που θέλεις εσύ να εκφράσεις.

Η περιποίηση των ρούχων σου είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση. Το πλύσιμο τους, καλώς ή κακώς, είναι μία διαδικασία που ελάχιστα μπορείς να επέμβεις. Το σιδέρωμα όμως, είναι καθαρά και δική σου υπόθεση και ίσως ακόμη πιο σημαντική και από το ίδιο το πλύσιμο, καθώς αντανακλά σε ένα μεγάλο ποσοστό την τελική σου εικόνα. Το πόσο «ατσαλάκωτη» και πραγματικά περιποιημένη θες να δείχνεις. Αν θες να αποποιηθείς την ευθύνη αλλά να παραμείνεις το ίδιο κομψή, καλύτερα να εμπιστευτείς τους ειδικούς. Η αλήθεια είναι πως κανένας δεν ξέρει πώς να περιποιείται τα ρούχα σου καλύτερα από ότι η Braun. Ούτε καν εσύ η ίδια. Προτείνοντας πάντα καινοτομίες, πηγαίνει εκατομμύρια νοικοκυριά μαζί με το δικό σου, ένα βήμα μπροστά. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με το Σύστημα Σιδερώματος IS7155 που περιλαμβάνει μία σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών που το κάνουν να ξεχωρίζει και να ξεπερνάει κατά πολύ τις προδιαγραφές ενός απλού ατμοσίδερου.

BRAUN 2 FRE

Πιο συγκεκριμένα, με την τεχνολογία iCare και χωρίς να χρειαστεί να επέμβεις καθόλου στις ρυθμίσεις τις θερμοκρασίας του, αντιμετωπίζει το κάθε ύφασμα ξεχωριστά, το ίδιο αποτελεσματικά χωρίς να ανησυχείς ότι μπορεί κάποιο από αυτά να πάθει ζημιά ή να καεί. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας σου, οι χιλιάδες πτυχές του εαυτού σου αναπόφευκτά φέρνουν και διαφορετικές ποιότητες υφασμάτων στην ντουλάπα σου. Έτσι, με το ατμοσίδερο της Braun, θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Η ένδειξη TURBO, που περιλαμβάνει στις λειτουργίες του, σου εγγυάται πως με τον λιγότερο κόπο θα εξαφανίσει ακόμη και την τελευταία τσάκιση, ενώ η λειτουργία του Steam Tip σου παρέχει ένα δυνατό άκρο εκπομπής ατμού που θα ισιώσει ακόμη και τα πιο «δυσπρόσιτα» σημεία με τις πιο «επίμονες» ρυθμίσεις.

BRAUN 3 FRE

Η ξεχωριστή του κατασκευή, εμπνευσμένη από τις σανίδες του snowboard, διαθέτει μία ανασηκωμένη στο πίσω μέρος πλάκα από κράματα μετάλλων, που σου επιτρέπει να σιδερώνεις τα ρούχα σου προς κάθε κατεύθυνση -ακόμα και προς τα πίσω- περνώντας τη μεταλλική επιφάνεια Saphir 3D του συστήματος πάνω από κουμπιά, τσέπες και φερμουάρ.

Εκτός από τις απαραίτητες λειτουργίες που αναφέρθηκαν παραπάνω και εξυπηρετούν στην περιποίηση των ρούχων σου, η Braun έχει φροντίσει να φέρει στην επιφάνεια και τον πιο… οικολογικό εαυτό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα της επιλογής ECO, εξοικονομώντας νερό και ενέργεια, ενώ με το «Auto off» το ατμοσίδερο θα απενεργοποιείται αυτόματα, 10 λεπτά μετά από την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησες ακόμα και εάν το ξεχάσεις επάνω στο ρούχο χωρίς να κινδυνεύει να το κάψεις. Τέλος, με το Easy Lock system, ασφαλίζει το σίδερο στην επιφάνεια του boiler, για να μεταφέρεται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τίποτα! Να θυμάσαι μόνο τη φράση της Coco Chanel: «Σήμερα ντύσου, σαν να πρόκειται να συναντήσεις το χειρότερο εχθρό σου» και με το υπερσύγχρονο σύστημα σιδερώματος της Braun, τα ρούχα σου θα είναι περιποιημένα κάτω από επαγγελματικές προδιαγραφές, ενώ εσύ θα βγεις αναμφίβολα η νικήτρια στην απόλυτη μάχη του στυλ!