Εσύ είσαι σίγουρη πως προφέρεις σωστά τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας του πλανήτη;

Εσύ είσαι σίγουρη πως προφέρεις σωστά τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας του πλανήτη;

Δεν αρκεί απλά να αναγνωρίζεις τις γόβες με την κόκκινη σόλα, αλλά και να ξέρεις πως τον σχεδιαστή τους τον λένε «Κριστιάν Λουμπουτάν».

«Μπαλμά» ή «Μπαλμέν», «Μποτέγκα Βανέτα» ή «Μποτέγκα Βένετα»; Eίσαι σίγουρη πώς προφέρεις σωστά τα ονόματα των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία; Γιατί μπορεί να ξέρεις να τα γράφεις, αλλά είσαι σίγουρη πως ξέρεις και να τα λες σωστά; Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο «ξενερωτικό» από μία fashionista –ναι, για εσένα μιλάμε- που ξεκινάει μία συζήτηση μόδας κάνοντας το βασικό λάθος να πει με διαφορετικό τρόπο από ότι λέγεται στην πραγματικότητα το όνομα του fashion label στο οποίο αναφέρεται.

Πώς μετά να ακουστεί η άποψή σου στα καίρια ζητήματα μόδας που αναλύεις όταν δείχνεις πως δεν γνωρίζεις το θέμα για το οποίο μιλάς; Κάναμε τόσο καιρό να ξεχάσουμε το πόσο συχνά ακούγαμε τη λέξη «Ουγκ» (ναι, στις «Αγκ» ‘Ugg’ μπότες αναφερόμαστε) γύρω μας που δεν μπορούμε να ζήσουμε πάλι το ίδιο! Γι’ αυτό βρήκαμε το παρακάτω video και λύσαμε όλες τις γλωσσολογικές μας απορίες! Άκουσέ το και απομνημόνευσέ το με προσοχή!
Δες επίσης: Casual Mood: 7 σύνολα για σήμερα που δεν θες και πολύ να βγεις από το σπίτι