Τρία αξεσουάρ θέλεις μόνο για να αναβαθμίσεις τα winter looks σου

Τρία αξεσουάρ θέλεις μόνο για να αναβαθμίσεις τα winter looks σου

Και στα παρουσιάζουμε ευθύς.

Τα χειμερινά σύνολα είναι από τη φύση του πιο «βαριά» από τα καλοκαιρινά. Αλλά αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό τους είναι αρκετό για να τα κάνει και πιο ενδιαφέροντα. Εκεί που το καλοκαίρι φοράς απλά ένα φόρεμα και βγαίνεις από το σπίτι, τον χειμώνα μπορείς να κάνεις αληθινό styling συνδυάζοντας πουλόβερ, παντελόνια, φούστες, πουκάμισα και πανωφόρια.

Όπως όμως και να «ενώσεις» τα βασικά κομμάτια του look σου θα υπάρχουν πάντα μικρά, στυλιστικά tips και κάποια συγκεκριμένα αξεσουάρ που είναι αρκετά για να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου εύκολα και απλά και στα παραθέτουμε αμέσως παρακάτω!

London m str F19 188

Τα γάντια

Στην κομμένη εκδοχή τους δίνουν μία athleisure διάσταση σε όλα σου τα σύνολα και προσθέτουν extra δυναμική στο τελικό σύνολο. Το βασικό, αν επιλέξεις αυτά τα αξεσουάρ, είναι να δημιουργήσεις χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο.

London m str F19 154

Η belt bag

Το πιο πρακτικό είδος τσάντας και το πιο hot για το 2019, φοριέται διαγώνια στο στήθος για ακόμα πιο stylish looks. Eπίσης φοριέται με τα πάντα και πάνω από τα πάντα. Δεν το λες και λίγο το ότι συνδυάζεις το τσαντάκι μέσης σου με ό,τι θες 24 ώρες το 24ωρο.

London m str F19 211

H ζώνη πάνω από το παλτό

Αυτή η μικρή στυλιστική λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ολόκληρο το σύνολό σου. Βάλε τη δερμάτινη ζώνη σου πάνω από το μακρύ παλτό, το σακάκι ακόμα και το puffer jacket που φοράς κάθε μέρα και θα δεις το συνηθισμένο πανωφόρι σου με άλλο μάτι.

DPG Network