Έξι τρόποι να κάνεις layering φορώντας χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα ρούχα μαζί

Έξι τρόποι να κάνεις layering φορώντας χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα ρούχα μαζί

Γιατί τώρα που μπαίνει η άνοιξη πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες -ενδυματολογικά- και για ψυχρές αλλά και για θερμές μέρες.

Δεν μας πτοεί η χαμηλή θερμοκρασία. Το δικό μας βιολογικό ρολόι δείχνει ήδη άνοιξη και γι’ αυτό σκεφτόμαστε τρόπους να κάνουμε layering φορώντας χειμωνιάτικα ρούχα μαζί με πιο «ελαφριά» κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας , όπως slip dresses, σιφόν πουκάμισα, T-shirts και εμπριμέ κοστούμια. Ένα outfit που αποτελείται από πολλές στρώσεις ρούχων είναι το κατάλληλο για κάθε μεταβατική περίοδο ανάμεσα σε εποχές. Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα σου με βροχή και παλτό και μέχρι το βράδυ να έχεις μείνει μόνο με ένα λεπτό σακάκι και τα σατέν, midi φόρεμα που φοράς κάτω από αυτό.

Οπότε είναι πολύ σημαντικό να είσαι προσεχτική σε ό,τι αφορά τα κομμάτια που απαρτίζουν το look σου. Στην παρακάτω gallery σου προτείνουμε έξι εγγυημένα κομψά outfit βασισμένα στην τεχνική του layering και σε προκαλούμε να τα υιοθετήσεις τώρα, τις τελευταίες μέρες της χειμερινής σεζόν… για να αποχαιρετήσεις με στυλ μία ακόμα εποχή!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 12 ζευγάρια γυαλιά ηλίου σε γήινες αποχρώσεις για κομψές, ανοιξιάτικες εμφανίσεις