Σου αρέσουν τα ποδηλατικά κολάν; 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να τα φορέσεις

Σου αρέσουν τα ποδηλατικά κολάν; 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να τα φορέσεις

Δες πώς να υιοθετήσεις σωστά το πιο ιδιαίτερο trend της χρονιάς.

Τα ποδηλατικά κολάν τα έχουμε γράψει και το έχουμε ξαναγράψει –και θα το ξαναγράψουμε αν χρειαστεί- πως είναι το must have item της σεζόν. Ιδιαίτερα ένα πιο «κλασικό», μαύρο σχέδιο είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό από όσο ενδεχομένως φαντάζεσαι. Μπορείς να το συνδυάσεις με καρό blazer και ένα τσαντάκι μέσης από πάνω, με ένα oversized T-shirt μαζί πουκάμισο, ακόμα και με ένα πολύ mini φόρεμα από το οποίο ουσιαστικά θα φαίνεται μόνο το τελείωμά του και να κάνεις statement με τις εμφανίσεις σου.

Λαμβάνοντας υπόψιν σου όμως τις ιδιαιτερότητες αυτού του «αθλητικού» κομματιού πρέπει να προσέξεις τρία βασικά σημεία αν αποφασίσεις να φορέσεις και εσύ ένα biker pants. Για να είσαι στυλάτη αλλά και να αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα «πιο καυτά» σημεία της σιλουέτας σου.

#1 Nα το φοράς πάντα με κάτι μακρύ από πάνω
Mε ένα αθλητικό T-shirt, ένα φαρδύ ανδρικό πουκάμισο, ένα blazer, ένα φούτερ, κάτι που κρύβει την περιοχή της περιφέρειας. Αναδεικνύονται οι μηροί σου με αυτό το ρούχο, δεν είναι ανάγκη να τονίζονται όλα!

#2 Να βάζεις ζώνη
Πάνω από το κολάν και την φαρδιά σου μπλούζα (ή σακάκι) χρειάζεσαι μία ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου και να κάνεις πιο σοφιστικέ και κομψό το outfit σου.

#3 Nα διαλέξεις ένα σχέδιο που δεν σταματάει στα μισά του μηρού αλλά φτάνει μέχρι το γόνατο
Έτσι θα φαίνονται ακόμα πιο λεπτά τα πόδια σου και δεν θα έχεις το άγχος για το αν αυτό το αθλητικό ρούχο σε «τονίζει» ή όχι.
Δες επίσης: Queen SOS: Με ποια χρώματα μπορώ να συνδυάσω την κροκί μπλούζα μου;

https://www.instagram.com/p/BnNwrEBFkMY/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading