Πώς να πλύνεις το μαγιό σου ώστε να παραμείνει σαν καινούργιο μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν

Πώς να πλύνεις το μαγιό σου ώστε να παραμείνει σαν καινούργιο μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν

Γιατί μπορεί να διάβασες τους Οδηγούς Αγοράς μας και να διάλεξες το αγαπημένο σου ολόσωμο ή bikini, αλλά πρέπει να το διατηρήσεις και σε καλή κατάσταση για πάντα!

Και ήρθε επιτέλους αυτή η εποχή του χρόνου που γράφουμε το αγαπημένο μας άρθρο με τίτλο: «Πώς να πλένεις το μαγιό σου για να είναι σαν καινούργιο μέχρι το τέλος της σεζόν». Του Αγίου Πνεύματος σήμερα, αργία για πολλούς και ευκαιρία για βουτιές για ακόμα περισσότερους. Όταν, λοιπόν, επιστρέψεις από το μπάνιο σου το πρώτο πράγμα που θα έχεις να κάνεις είναι να πλύνεις το αγαπημένο σου ολόσωμο ή bikini και για να το κάνεις σωστά και να δείχνει σαν καινούργιο για πάντα, ακολούθησε την παρακάτω «ιεροτελεστία καθαρίσματος».

Στην gallery θα βρεις τα τρία steps που πρέπει να ακολουθήσεις για να πλύνεις σωστά το μαγιό σου χωρίς να κινδυνέψεις να αλλοιωθεί το χρώμα του ή να χαλάσει η γραμμή του. Είναι σημαντικό τα λάστιχα του να μην «ξεχειλώσουν» και οι ενοχλητικοί λεκέδες του αντηλιακού ή του χλωρίου, να απομακρυνθούν. Και εμείς σου λέμε πώς να τα πετύχεις όλα!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 8 statement ψηλοτάκουνα πέδιλα για εμφανίσεις που θα κάνουν εντύπωση