Συμβουλές Στυλ: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν αγοράζεις ένα νέο jean

Συμβουλές Στυλ: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν αγοράζεις ένα νέο jean

Τώρα το φθινόπωρο δες τι πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις την επόμενη denim αγορά σου.

Copenhagen str F19 224
Copenhagen str F19 302

Tο φθινόπωρο είναι η εποχή που παραδοσιακά κάνουμε focus στην denim γκαρνταρόμπα μας εμπλουτίζοντάς την με κομμάτια που θα την ανανεώσουν. Νέες γραμμές και φόρμες σε jeans έρχονται να κάνουν τις urban casual εμφανίσεις μας πιο ενδιαφέρουσες. Υπάρχουν όμως μερικές «κρυμμένες παγίδες» πίσω από την αγορά ενός καινούργιου denim παντελονιού που πρέπει να τις προσέξεις πριν προσθέσεις κάποιο στην shopping list σου. Στις παρουσιάζουμε ευθύς για να είσαι προετοιμασμένη «σαν βγεις στον πηγαιμό για νέο jean.

#1 Mην παρασυρθείς από τα παροδικά fashion trends
Ένα εντυπωσιακό σχέδιο με studs, με logos ή με πολλά σκισίματα, μπορεί να δείχνει στυλάτο πάνω στο catwalk αλλά σκέψου το με τα αθλητικά και το φούτερ σου όταν πηγαίνεις μία βόλτα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Άβολο.
#2 Να είσαι ανοιχτή σε πειραματισμούς
Μην ξανακούσω «εμένα τα ψηλόμεσα δεν μου πηγαίνουν». Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές φόρμες σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο –mom jeans, skinny, slouchy, straight και άλλα πολλά- που δεν μπορείς να ξέρεις αν σε κολακεύουν μέχρι να τα δοκιμάσεις. Μετά είσαι ελεύθερη «να απορρίψεις» ολόκληρη την κατηγορία να δεν σου ταιριάζει τίποτα από αυτά.
#3 Να τσεκάρεις την ποιότητα του denim
Aν το υλικό του είναι «σκληρό», αν ξεβάφει στο πλυντήριο, αν αλλοιώνεται η γραμμή του μετά από δύο-τρεις εφαρμογές. Η ποιότητα του jean σου είναι καθοριστική για το πόσο καλά «κάθεται» πάνω σου.
#4 Να είναι άνετο
Μην περιμένεις να αναδειχθεί η σιλουέτα σου αν ασφυκτιάς μέσα στο παντελόνι σου. Πρέπει να είσαι άνετη, να νιώθεις βολικά και τότε θα φαίνεσαι και πιο όμορφη από ποτέ.
Δες επίσης: Αυτό το χρώμα θα πρωταγωνιστήσει στα ρούχα του φθινοπώρου