Ένα φαρδύ πουκάμισο, τόσες πολλές εναλλακτικές...

Ένα φαρδύ πουκάμισο, τόσες πολλές εναλλακτικές...

Δες πώς να φορέσεις το κομμάτι αυτό μέσα στο οποίο όχι απλά νιώθεις άνετα, αλλά νιώθεις και ο εαυτός σου περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Από τα εμβληματικά ανδρόγυνα σύνολα της Diane Keaton στον «Νευρικό Εραστή», μέχρι τα minimal 90s looks της Gwyneth Paltrow στις «Μεγάλες Προσδοκίες», τα φαρδιά πουκάμισα κρατάνε ρόλο πρωταγωνιστή στα πιο σπουδαία κινηματογραφικά έργα των τελευταίων 50 ετών. Και αν υπάρχει ένα ρούχο που ολόκληρη η βιομηχανία του θεάματος στις Η.Π.Α. έχει ψηφίσει ομόφωνα υπέρ του, τότε λυπάμαι αλλά δεν επιτρέπεται να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Είτε είσαι άκριτα σινεφίλ, είτε αγαπάς το υπαινικτικό Ευρωπαϊκό σινεμά, είτε τα αμερικανικά blockbusters… ένα mannish πουκάμισα σε άνετη γραμμή θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις και η μοναδική σου προϋπόθεση για να ντυθείς είναι να είσαι άνετη και chic.

Συνδύασέ το με, επίσης, φαρδιά παντελόνα, μέσα από pencil φούστα ή και πάνω από jean και κάτω από πουλόβερ για να κάνεις χειμερινό layering με τον πιο cool τρόπο. Δες παρακάτω τις επτά προτάσεις μας για δυναμικές εμφανίσεις με το πιο δυναμικό κομμάτι!
Δες επίσης: Πέντε styling tricks που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη μέσα σε δύο λεπτά