Πέντε πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μην σε χτυπήσουν τα παπούτσια σου

Πέντε πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μην σε χτυπήσουν τα παπούτσια σου

Και να μην υποφέρεις όλο το βράδυ μέσα στις καινούργιες γόβες σου.

Balmain bks F19 007

Καμία από εμάς δεν γνωρίζει ότι πρόκειται να την χτυπήσουν τα παπούτσια της και παρόλα αυτά συνεχίζει να επιμένει να τα φορέσει κάποιο βράδυ μέσα στις γιορτές και αυτό είναι νόμος. Γιατί ούτε μαντικές ιδιότητες έχουμε αλλά ούτε και σαδιστικές τάσεις. Αλλά ακόμα και αν δεν το γνωρίζουμε και δεν το περιμένουμε δεν παύει να είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν φοράμε ένα καινούργιο ζευγάρι παπουτσιών. Και γι΄αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω για εσένα 5 tips που μπορείς να εφαρμόσεις πριν φορέσεις το «επίμαχο, νέο ζευγάρι» ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε χτυπήσει. Γιατί ως γνωστόν «των φρονίμων τα παιδιά»…

#1 Φόρεσε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και άρχισε να περπατάς μέσα στο σπίτι με τα καινούργια παπούτσια σου. Βρες που ακριβώς σε στενεύει το ζευγάρι και ζέστανε το συγκεκριμένο σημείο με το πιστολάκι των μαλλιών. Ο θερμός αέρας θα κάνει τα παπούτσια σου να «ανοίξουν» και το δέρμα να μαλακώσει. Επανέλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί.
#2 Αν τυλίξεις, με γάζα ή ταινία, μαζί το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο θα ανακουφίσεις από πίεση και πόνο το μπροστινό μέρος του πέλματός σου. Το αποτέλεσμα είναι να αντέξεις να χορέψεις πολύ περισσότερο από όσο πίστευες.
#3 Αν σκοπεύεις να φορέσεις ένα καινούργιο ζευγάρι strappy πέδιλα; Πολύ καλή επιλογή στυλιστικά, πολύ άβολη πρακτικά. Επειδή με μαθηματική ακρίβεια θα σε χτυπήσουν τα λουράκια των νέων σου παπουτσιών, βάλε αυτοκόλλητο επίδεσμο πάνω τους. Θα απαλύνει την πίεση και τον πόνο από τα σφιχτά λουράκια.
#4 Οι γόβες που θα βάλεις το βράδυ δείχνουν ότι έχουν στενή εφαρμογή; Προστάτεψε, λοιπόν, το πόδι σου βάζοντας ένα μαξιλαράκι στην καμάρα. Πάρε αυτά με το τζελ για καλύτερη εφαρμογή και καλή επιτυχία.
#5 Είναι σημαντικό το πέλμα σου να μένει ακίνητο μέσα στο παπούτσι. Βάλε πάτους για να μην γλιστράει το πόδι σου και κινείται «ανεξέλεγκτο» μέσα σε αυτό. Όσο πιο χοντρό το υλικό τόσο πιο σταθερό θα μείνει το πέλμα σου και δεν εφάπτεται έντονα με τα «λάθος» σημεία του παπουτσιού. Έτσι έχεις λιγότερες πιθανότητες να σε «χτυπήσει» το «σατανικό» ζευγάρι που θα βάλεις.
Δες επίσης: Έξι άνετα, αλλά πολύ κομψά σύνολα, για να φορέσεις σήμερα