5 απλά και καθημερινά looks που μόνο βαρετά δεν είναι

Μαρία Ροδίτη
5 απλά και καθημερινά looks που μόνο βαρετά δεν είναι

Αν έχεις ξεμείνει από fashion ιδέες, εδώ θα βρεις την έμπνευσή σου!

Υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που θα ξυπνήσεις να ετοιμαστείς για το γραφείο και δεν θα έχεις καθόλου κέφι ή δε θα ξέρεις πραγματικά τι να φορέσεις. Κοιτάς και ξανακοιτάς την ντουλάπα και σου φαίνεται «άθλος» να δημιουργήσεις ένα κομψό outfit. Σκέφτεσαι να φορέσεις πάλι το denim παντελόνι σου με ένα λευκό πουκάμισο, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βρεις και ένα ζευγάρι παπούτσια που να σε κάνουν να νιώθεις άνετα όλη την ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολο να βασιστείς σε basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου για να δημιουργήσεις ένα στυλάτο look. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Μπορείς, όμως, με αυτά τα βασικά items που έχεις στην ντουλάπα να κάνεις mix & match και να μη μοιάζει καμία εμφάνισή σου με κάποια προηγούμενη.

Με διαχρονικά, must-have κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου θα είσαι πάντα καλοντυμένη, χωρίς να έχεις προσπαθήσει πολύ. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το basic στυλ δεν είναι ποτέ βαρετό. Ένα μπεζ παντελόνι, ένα knitwear φόρεμα, ένα κολάν και μια πλισέ φούστα δε θα σε αφήσουν ποτέ να ξεμείνεις από στυλιστικές ιδέες.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η μία και μοναδική φούστα που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το στυλ σου