7 fresh looks με μαύρο denim παντελόνι για να είσαι πάντα κομψή

Μαρία Ροδίτη
7 fresh looks με μαύρο denim παντελόνι για να είσαι πάντα κομψή

Δώσε «ζωή» σε αυτό το basic item της γκαρνταρόμπας σου και ανάδειξέ το με τον καλύτερο τρόπο!

Κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα έχει μερικά basic items. Λευκό πουκάμισο, μακρύ παλτό, leather jacket, oversized πουλόβερ και πολλά- μα πάρα πολλά- τζιν παντελόνια. Τα denim ρούχα ίσως είναι και αυτά που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες για τα καθημερινά looks τους. Είναι ευκολοφόρετα, διαχρονικά, κομψά και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα.

Τα μαύρα jeans, όμως, έχουν κάτι αλλιώτικο. Δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Είναι ροκ και θηλυκά ταυτόχρονα. Το μαύρο denim παντελόνι έχει χαρακτηριστεί, άλλωστε, ως ρούχο-επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας, ίσως γιατί είναι ακόμα πιο κολακευτικό και ευέλικτο και από το all time classic blue jean.

Οι Γαλλίδες και οι Βρετανίδες το έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους και αποτελεί για εκείνες μια σταθερή επιλογή για τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Mε μία καπαρντίνα ή ένα παλτό, ένα denim ή leather jacket, ένα Τ-Shirt, ένα oversized πουλόβερ ή ένα πουκάμισο, το μαύρο denim παντελόνι είναι μια επιλογή που πρέπει να υπάρχει στα καθημερινά outfits σου. Αν, λοιπόν, το έχεις ξεχασμένο κάπου στην ντουλάπα σου, στην παρακάτω gallery σού δίνουμε τις πιο fresh ιδέες για να το αρπάξεις και πάλι από την κρεμάστρα και να δημιουργήσεις τα πιο chic και μοντέρνα looks.

Διάβασε ακόμα: 5 ιδέες για να υιοθετήσεις το color blocking trend στα σύνολά σου