6 styling tricks για να δείχνεις κομψή με τα πιο απλά ρούχα της γκαρνταρόμπας σου

Μαρία Ροδίτη
6 styling tricks για να δείχνεις κομψή με τα πιο απλά ρούχα της γκαρνταρόμπας σου

Όλα τα μικρά μυστικά που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το στυλ σου!

Παρασκευή σήμερα και όχι μια οποιαδήποτε Παρασκευή. Ακολουθεί ένα υπέροχο τριήμερο και η Καθαρά Δευτέρα, που οι περισσότερες από εμάς δε δουλεύουμε. Άρα, να η τέλεια ευκαιρία για να κάνουμε τις βόλτες μας, να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε ανέμελες στιγμές. Κάποιες από εσάς ίσως ετοιμάζεστε για ένα όμορφο τριήμερο εκτός πόλης, αλλά και εδώ να μείνετε υπάρχουν επιλογές για να περάσετε φανταστικά.

Όπου κι αν βρίσκεσαι, όμως, αυτές τις μέρες θα βγεις πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει από τώρα να βρεις και να δημιουργήσεις κομψά και άνετα σύνολα για τις εξορμήσεις σου. Δε χρειάζεται να ντυθείς εξεζητημένα ή να κάνεις περίπλοκα combos για να είσαι εντυπωσιακή. Με τα πιο απλά items της γκαρνταρόμπας σου μπορείς να είσαι ultra fashionable και στυλάτη, εκμεταλλευόμενη ταυτόχρονα μερικά βασικά styling tricks, που σου δίνουμε στην παρακάτω gallery.

Έχεις σκεφτεί ποτέ να φορέσεις ένα crop top πάνω από το πουκάμισό σου κάνοντας ένα απολύτως κομψό layering; Ή να τολμήσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι… διαφορετικές και εκκεντρικές κάλτσες; Αυτά και άλλα θα δεις και θα καταλάβεις ότι μπορείς εντελώς ανέξοδα να ανανεώσεις το στυλ σου.

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Baldwin φόρεσε το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα