Υπάρχει ένα παπούτσι που θα απογειώσει στυλιστικά το skinny jean σου

Μαρία Ροδίτη
Υπάρχει ένα παπούτσι που θα απογειώσει στυλιστικά το skinny jean σου

Για άνετες και casual εμφανίσεις με το αγαπημένο σου στενό παντελόνι.

Υπάρχουν κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, τα οποία αποκαλούμε basic. Είναι αυτά τα items που κάθε μία από εμάς χρειάζεται, είναι ευκολοφόρετα και συνδυάζονται πολύ εύκολα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα skinny jeans. Ένα στενό denim παντελόνι με ένα μαύρο blazer ή με ένα πλεκτό, oversized πουλόβερ είναι η τέλεια λύση για την καθημερινότητά μας. Δε συμφωνείς;

Το θέμα, όμως, είναι με ποιο παπούτσι θα δείχνει ultra fashionable και σύγχρονο το skinny jean σου. Μπορεί τόσα χρόνια να έχεις συνηθίσει να το φοράς με τα άνετα sneakers σου και τις knee-high boots σου για να δημιουργείς casual looks, ή με γόβες και ankle boots για πιο βραδινές εμφανίσεις, όμως το 2020 ήρθε για να σου προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο- ή καλύτερα, παπούτσι- να φοράς το στενό τζιν παντελόνι σου. Τα chunky boots είναι το παπούτσι με το οποίο πρέπει να «συνοδεύεις» από εδώ και στο εξής το skinny παντελόνι σου. Αναφερόμαστε σε εκείνα τα ογκώδη και χοντροκομμένα μποτάκια, τα οποία με την πρώτη ματιά δεν θα λέγαμε ότι είναι και το πιο θηλυκό παπούτσι που υπάρχει, αλλά ομολογουμένως είναι άνετα, ευκολοφόρετα και θα σε βοηθήσουν να συνθέτεις σύγχρονα looks.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις πώς φορούν τα chunky boots με τα skinny jeans τους οι fashion influencers και να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για τις street style εμφανίσεις της καθημερινότητάς σου.

Διάβασε ακόμα: Μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια θα μπορούσε να απογειώσει ένα τόσο απλό σύνολο (photos)