6 tops που μπορείς να φορέσεις για να κάνεις video call με τους συνεργάτες σου

6 tops που μπορείς να φορέσεις για να κάνεις video call με τους συνεργάτες σου

Γιατί η κομψότητα δεν πρέπει να χάνεται ούτε μέσα στο σπίτι!

Καραντίνα μέρα 937593459 και δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα κρατήσει αυτό. Αν είσαι από τις τυχερές που εργάζεσαι από το σπίτι, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για σένα, καθώς δε χρειάζεται να μετακινείσαι, άρα προστατεύεσαι και περισσότερο από τον Covid-19 ιό. Το ότι μένεις στο σπίτι, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορείς με τις πιτζάμες συνεχώς. Άλλωστε, αυτό δεν κάνει καλό και στη διάθεσή σου. Προφανώς και δε θα φορέσεις τα καλά σου μέσα στο σπίτι, αλλά θα νιώσεις καλύτερα φορώντας τα leggings σου με το αγαπημένο σου φούτερ.

Καθώς περνούν οι μέρες και δουλεύεις, σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις μέσω skype κάποιες βιντεοκλήσεις με τους συναδέλφους σου, ώστε να συζητήσετε θέματα και προβλήματα που έχουν προκύψει στη δουλειά σας. Και σε αυτά τα video calls καλό είναι να προσέξεις την εμφάνισή σου. Για το μακιγιάζ σού έχουμε πει αναλυτικά εδώ στο Queen τι πρέπει να κάνεις, αλλά όσον αφορά τα ρούχα σου θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στο top που θα φοράς.

Καταλαβαίνεις ότι στην κάμερα θα φαίνεσαι από τη μέση και πάνω, οπότε καλό είναι να είσαι περιποιημένη και να επιλέξεις ένα stylish top για τη συνομιλία με τους συναδέλφους σου. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν 6 είδη μπλούζας που μπορείς να φορέσεις σε τέτοια περίπτωση, αλλά εμείς θα σου επιστήσουμε την προσοχή και σε ένα άλλο ζήτημα: πρόσεξε τι θα φορέσεις και από κάτω, διότι μπορεί να χρειαστεί ξαφνικά να σηκωθείς από την καρέκλα σου και σίγουρα δε θες να βιώσεις την awkward στιγμή κατά την οποία οι συνεργάτες σου θα σε δουν με την πιτζάμα. Προτίμησε, λοιπόν, να φορέσεις ένα denim παντελόνι!

Cover photo: @paula_jagodzinska

Διάβασε ακόμα: 6 looks με cropped jeans που μπορείς να φοράς μέσα και έξω από το σπίτι