Έχεις «ξεχάσει» να περπατάς πάνω σε τακούνια; 4 tips που θα κάνουν πιο εύκολη την «επιστροφή» σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Έχεις «ξεχάσει» να περπατάς πάνω σε τακούνια; 4 tips που θα κάνουν πιο εύκολη την «επιστροφή» σου

Ωραίες οι παντόφλες και τα flip flips, αλλά ήρθε η ώρα για να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Και αυτή περιλαμβάνει δεκάποντα πέδιλα!

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα «στυλιστικής απραξίας», δικός μας ο όρος αλλά πιστεύουμε πως είναι πολύ περιγραφικός της κατάστασης που βιώνουμε στο lockdown, πλησιάζει η στιγμή που σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και για πολλές από εμάς αυτή περιλαμβάνει το τέλος της τηλεργασίας και την επιστροφή σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με dress code. Τι συνεπάγεται αυτό; Τέλος οι φόρμες και οι σαγιονάρες, επιστροφή στα κοστούμια και στα ψηλοτάκουνα. Επιστροφή, δηλαδή, σε ρούχα όχι τόσο βολικά, αλλά πολύ κομψά που μας είχαν λείψει το τελευταίο διάστημα.

Αν ανήκεις και εσύ στη δική μας κατηγορία που αισθανόμαστε πως έχουμε «ξεχάσει» να περπατάμε πάνω σε οποιοδήποτε στυλ παπουτσιού που έχει τακούνι άνω των 4 εκατοστών, τότε τα παρακάτω styling tips θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Για να επιστρέψεις και εσύ στην «κανονικότητα» με φινέτσα και χάρη, όχι νιώθοντας πως πρέπει να ισορροπήσεις πάνω σε ξυλοπόδαρα λες και είσαι ακροβάτης σε τσίρκο!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα ανυπομονείς σε λίγες μέρες να «τρέξεις» πάνω στα δωδεκάποντά σου. Κυριολεκτικά.
Δες επίσης: Μπορεί να είναι ακόμα Απρίλιος αλλά ήδη ξέρουμε ποια παπούτσια θα φοράμε όλο το καλοκαίρι