Mία είναι η στυλιστική λεπτομέρεια που θα κάνει το καλοκαιρινό σου φόρεμα πιο ξεχωριστό...

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mία είναι η στυλιστική λεπτομέρεια που θα κάνει το καλοκαιρινό σου φόρεμα πιο ξεχωριστό...

Ο όρος «spaghetti straps» σου είναι οικείος;

cristinabeautifullife 96283325 2799089510180864 6537221554207048978 n
mango

Τα φορέματα δεν υπακούουν σε παρωδικά trends. Ήταν, είναι και θα είναι πρωταγωνιστές κάθε καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας σε όλες τις εκδοχές τους. Μinimal μονόχρωμα με γεωμετρικές φόρμες, ρομαντικά floral, σε στενή γραμμή με sexy cut outs, maxi, midi και mini, απαντάνε με συνέπεια στο ερώτημα του «τι να φορέσω σήμερα» σχεδόν όλο το καλοκαίρι και γι’ αυτό έχει σημασία να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες αν θέλουμε να διαφοροποιήσουμε το στυλ μας από σεζόν σε σεζόν. Πριν από δύο χρόνια τα βολάν ήταν το micro trend που βλέπαμε σε όλα τα φορέματα, βραδινά και πρωινά.

Cristina Beautiful Life
Πέρυσι οι ασυμμετρίες και οι 90s φόρμες καθόρισαν το dress trend του 2019 και φέτος, ένα καλοκαίρι αρκετά διαφορετικό αλλά ελπίζουμε εξίσου όμορφο με τα προηγούμενα, οι πολύ λεπτές τιράντες (aka spaghetti straps) είναι στο προσκήνιο. Αυτή η μικρή και ντελικάτη λεπτομέρεια, μας έρχεται από τα 60s και κάνει ευθύς το φουστάνι μας πιο θηλυκό και αέρινο. Επίσης, σε αντίθεση με τις χοντρές τιράντες, οι λεπτές δείχνουν τα χέρια μας πιο αδύνατα και την πλάτη μας πιο «στενή» και κομψή.

Mango
Αν όμως το πάνω μέρος του κορμού σου δεν είναι το «δυνατό» σου σημείο καλύτερα να τις αποφύγεις γιατί συγκεντρώνουν όλη την προσοχή ακριβώς εκεί. Είναι από τις πιο αισθησιακές λεπτομέρειες που μπορεί να έχει ένα φουστάνι, χωρίς να είναι καθόλου «προκλητικές». Ένα twist που κάνει το ρούχο μας «αιθέριο» ακόμα και αν το φοράμε στην «πεζή πραγματικότητα».
Δες επίσης: Πέντε τάσεις στα σκουλαρίκια που όλες πρέπει να γνωρίζουμε το φετινό καλοκαίρι