Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να φαίνεσαι πιο αδύνατη μέσα στο jean σου

Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να φαίνεσαι πιο αδύνατη μέσα στο jean σου

Το denim είναι ένα «σκληρό» υλικό αλλά μπορεί και να κολακεύει τη σιλουέτα αν το φορέσεις με τον σωστό τρόπο.

Τα jeans μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μας style ρούχων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ό,τι πιο «εύκολο» μπορούμε να φορέσουμε όταν θέλουμε να δείχνουμε πιο λεπτές και να μην τονίζουμε σημεία του σώματός μας όπως η περιφέρεια, οι γοφοί και η κοιλιά. Υπάρχουν όμως τρόποι να φορέσουμε το αγαπημένο μας denim παντελόνι και να είμαστε πολύ κομψές και σίγουρα κάποιους πόντους πιο αδύνατες, χωρίς καμία προσπάθεια.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το jean που να έχει τα τρία χαρακτηριστικά tips που θα δεις στην παρακάτω gallery. Παίζει ρόλο τόσο το ύφασμά του, αν δηλαδή είναι μαλακό ή σκληρό denim, όσο και η γραμμή και το μήκος του. Πρόσεξε τις ραφές του, οι έντονες πάντα προσθέτουν όγκο στον σωματότυπό μας, αλλά δώσε σημασία και στα ρούχα με τα οποία μπορείς να το συνδυάσεις αν θες να μην τραβήξεις την προσοχή σε σημεία του σώματός σου τα οποία δεν θες να αναδείξεις.

Τα jeans μας, μας συντροφεύουν 24 ώρες το 24ωρο όλες τις εποχές του χρόνου, οπότε είναι λογικό να θέλουμε να δείχνουμε μέσα τους πιο κομψές από οπουδήποτε αλλού.
Δες επίσης: Για να είσαι stylish χρειάζεται να ξέρεις μόνο 5 micro trends αυτό το καλοκαίρι