Eσύ ξέρεις πώς ακριβώς πρέπει να δένεις την μπλούζα σου στη μέση για να φαίνεσαι πιο αδύνατη;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Eσύ ξέρεις πώς ακριβώς πρέπει να δένεις την μπλούζα σου στη μέση για να φαίνεσαι πιο αδύνατη;

To παιχνίδι παίζεται στον πόντο. Κυριολεκτικά.

Το Σαββατοκύριακο αναμένουμε «40άρια» στον πιο ζεστό Μάϊο των τελευταίων 100 χρόνων. Οπότε η σκέψη μας αναλώνεται στο να σκεφτούμε ποιο μαγιό θα φορέσουμε στην ερημική παραλία που έχουμε «ξετρυπώσει» εντός των ορίων του νομού μας. Και όσο κρατάμε αποστάσεις και ετοιμαζόμαστε για βουτιές, η σκληρή συνειδητοποίηση πως είναι ακόμα άνοιξη και έχουμε μπροστά μας πολλές καλοκαιρινές βραδιές που ο υδράργυρος θα πέφτει και θα κάνει μία ελαφριά ψύχρα, έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα.

Copenhagen str S19 266 copy

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για αυτές τις δροσερές νύχτες είναι να ακούσουμε τη συμβουλή που μας έδινε από πάντα η μητέρα μας και να «πάρουμε μπουφανάκι» μαζί μας το οποίο και θα δέσουμε στη μέση μας μέχρι να το χρειαστούμε. Και τώρα ερχόμαστε στον πυρήνα αυτού του άρθρου, το πώς πρέπει να το δέσουμε στη μέση για να μην τονίζεται η περιφέρειά μας, για να φαινόμαστε εμείς πιο αδύνατες και τα πόδια μας πιο μακριά και λεπτά.

Photo Credit: ΙMaxTree
Η απάντηση είναι μία: να το δέσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη μέση μας. Το να κρεμάσεις χαμηλοκάβαλα το δεμένο φούτερ σου δεν κολακεύει καθόλου τη σιλουέτα, το αντίθετο. Επικεντρώνει όλη τη προσοχή στους μηρούς και στη λεκάνη στην οποία προσθέτει και εξτρά πόντους. Επίσης μεγαλώνει οπτικά η έκταση της τάλιας μας και τα πόδια μας φαίνονται αρκετούς πόντους πιο κοντά, πράγμα που παχαίνει -οπτικά- το σώμα. Αν δεν σε βολεύει όμως το να το έχει ψηλά δεμένο, μπορείς πάντα να το δέσεις διαγωνίως στο στήθος και στην πλάτη σου, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, και να είσαι στυλάτη και κομψή χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς αν ο τρόπος σου κολακεύει τον σωματότυπό σου. Μία ψυχρή βραδιά είναι… θα περάσει!
Δες επίσης: 15 μονόχρωμα φορέματα για αιθέριες, καλοκαιρινές εμφανίσεις