Μία μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει το σύνολό σου «too fashionable to handle»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει το σύνολό σου «too fashionable to handle»

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

Το σύνολο «κάνει» τα παπούτσια ή τα παπούτσια το σύνολο; Σαν τη λαϊκή ρήση με το αυγό και την κότα αλλά στο πιο μοδάτο του. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό… μπορείς να στηρίξεις ένα ολόκληρο look σε ένα μικρό αξεσουάρ ή πρέπει αυτό απλά να λειτουργεί «υποστηρικτικά» και συμπληρωματικά με το υπόλοιπο outfit. Η δική μας τοποθέτηση τάσσεται σαφώς υπέρ της πρώτης θέσης. Τα παπούτσια, αν είναι τα σωστά, μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις statement ακόμα και με ένα απλό μαύρο φόρεμα ή με ένα mainstream μονοχρωματικό σύνολο. Και για το καλοκαίρι του 2020 όταν λέμε «σωστά» παπούτσια εννοούμε strappy, πολύχρωμα πέδιλα.

Σε μοβ, ροζ, πορτοκαλί, μπλε και κίτρινες αποχρώσεις αυτά τα κομψά, καλοκαιρινά παπούτσια θα δώσουν ένα εκλεπτυσμένο twist σε όλα σου τα looks. Με τρόπο φυσικό και εναρμονισμένο στην καθημερινότητά σου θα δείχνεις ντελικάτη και σοφιστικέ φορώντας πράγματα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Σκέψου ένα κοινό style combo, όπως ένα λευκό πουκάμισο με ένα μπεζ παντελόνι. Στην αρχή «δες» αυτό το outfit με ένα ζευγάρι καφέ πέδιλα και στη συνέχεια οραματίσου το με πορτοκαλί strappy sandals.

Πότε σου φαίνεται πιο fashionable; Ένα μικρό style staple που βασίζεται μόνο στο χρώμα -και στο διαχρονικά chic σχέδιο των λεπτεπίλεπτων αυτών πέδιλων- έρχεται φέτος να αλλάξει τα δεδομένα και στο corporate αλλά και στο βραδινό ντύσιμό σου. Και εμείς το «περιμένουμε» με ανυπομονησία.
Δες επίσης: Fashion Guide: 10 ζευγάρια μαύρα σανδάλια από όλα τα αγαπημένα μας ελληνικά brands

https://www.instagram.com/p/B_R3KrAgntQ