Mέσα σε αυτό το φόρεμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσεις κομψή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mέσα σε αυτό το φόρεμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσεις κομψή

Ενώ ταυτόχρονα είσαι πάρα πολύ άνετη χωρίς να ανησυχείς για τη σιλουέτα σου.

Tα midi, αέρινα φορέματα είναι κάτι σαν «στολή» για τις ημέρες του καλοκαιριού. Τα φοράς το πρωί με φλατ, δερμάτινα σανδάλια και το βράδυ με εσπαντρίγιες ή chunky πέδιλα και είσαι κομψή και καλοντυμένη όλη την ώρα χωρίς να έχεις προσπαθήσει ιδιαίτερα. Τι πρέπει όμως να προσέξεις όταν επιλέγεις midi φόρεμα; Aυτό που έχουν προσέξει και οι fashion influencers που έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery, να βρεις ένα σε γραμμή άλφα, loose σχέδιο και κοντά μανίκια.

Το αν έχει smoked (aka πλισέ) λεπτομέρειες στο πάνω μέρος είναι καθαρά προαιρετικό, αλλά σίγουρα είναι μία στυλιστική λεπτομέρεια που θα δεις να παίζει πολύ το καλοκαίρι του 2020. Αυτό το στυλ φορέματος που δεν διαγράφει τις καμπύλες δεν είναι όμως μόνο κομψό αλλά και εξαιρετικά άνετο. Και όπως έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές τα κορίτσια που νιώθουν ωραία μέσα στα ρούχα τους και δεν καταπιέζονται, είναι πάντα καλοντυμένα.

Συνδύασε το αντίστοιχο, δικό σου κομμάτι με σοφιστικέ αξεσουάρ όπως ugly sandals και ψάθινο καπέλο και κάνε statement μέσα στο πιο βολικό ρούχο που μπορείς να φορέσεις αυτήν την σεζόν!
Δες επίσης: Swimwear Trends 2020: Oι 15 πιο hot τάσεις στα μαγιό για φέτος και πώς να τις υιοθετήσεις