Μπορείς να κάνεις statement με τη μάσκα προσώπου, αρκεί να επιλέξεις μία από τις παρακάτω

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μπορείς να κάνεις statement με τη μάσκα προσώπου, αρκεί να επιλέξεις μία από τις παρακάτω

Το αξεσουάρ της σεζόν δεν χρειάζεται να είναι άσπρο ή μαύρο.

H «νέα κανονικότητα» δεν είναι και τόσο «κανονική». Δεν αγκαλιάζουμε, τσουγκρίζουμε τους αγκώνες, δεν πίνουμε όρθιες στα bars, καθόμαστε αντικριστά σε τραπέζια, δεν κάνουμε camping αλλά τοποθετούμε τις πετσέτες μας σε απόσταση δύο μέτρων από τη διπλανή μας παρέα. Δεν επενδύουμε σε corporate looks (να ναι καλά η τηλεργασία) αλλά μπορούμε να διαλέξουμε μία υφασμάτινη, προστατευτική μάσκα προσώπου που δεν θα είναι άσπρη ή μαύρη. Θα έχει graphic prints, αστεία μοτίβα και funky σχέδια και σίγουρα δεν θα περνάμε απαρατήρητες όταν τη φοράμε.

Μπορείς να πάρεις μία ιδέα για το τι εννοούμε (και να επιλέξεις και μία από αυτές) από τα παρακάτω στυλάτα σχέδια face mask που ξεχωρίσαμε για εσένα. Άβολο λίγο το να προσπαθήσεις να «κάνεις μόδα» με κάτι που κρύβει το μισό σου πρόσωπο, αλλά απαραίτητο στην Covid-19 περίοδο που διανύουμε. Γιατί πιο σημαντικό και από το να είμαστε κομψές, είναι το να είμαστε υγιείς και να φροντίζουμε για το δικό μας καλό αλλά και για των γύρω μας.

Το ξεχωριστό αξεσουάρ του καλοκαιριού, η μάσκα, δεν μας περιορίζει, μας προστατεύει και αφού αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων ας «επενδύσουμε» σε κάποια που θα έχει άποψη, θα μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που θα κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη και θα κάνει statement. Τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες που θα είναι must have.
Δες επίσης: Δέκα μπεζ ζευγάρια σανδάλια που μπορείς να συνδυάσεις με όλα σου τα καλοκαιρινά ρούχα

SO KARAKUSI 1


So Karakusi

alice


Alice & Olivia

kara


Kara Grimaldi, Revolve

so karakusi 2


So Karakusi

μααα


Maaji, Shopbop

neon


Onzie, Revolve

shop bop


The Mighty Company, Shopbop

summer


Summersalt