Πώς θα επιλέξεις το σωστό μέγεθος καπέλου;

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα επιλέξεις το σωστό μέγεθος καπέλου;

Ειδικά τώρα που οι online παραγγελίες έχουν πάρει «φωτιά», πρέπει να ξέρεις πώς θα αγοράσεις το κατάλληλο καπέλο για το κεφάλι σου.

Ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το καπέλο. Χαρίζει έξτρα πόντους στυλ, κάνει update σε κάθε basic σύνολό μας, ενώ μας προστατεύει παράλληλα. Ναι, το καπέλο δε χρησιμεύει μόνο για λόγους μόδας, αλλά είναι αναγκαίο για να προστατεύσουμε το κεφάλι και την επιδερμίδα μας από τη ζέστη και το χρώμα των μαλλιών μας από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος.

Συχνά, όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν θέμα με το μέγεθος του καπέλου. Άλλοι δε δοκιμάζουν το καπέλο τη στιγμή της αγοράς και απλά το επιλέγουν, επειδή τους άρεσε, ενώ όσον αφορά τις online παραγγελίες, εκεί δεν υπάρχει επιλογή δοκιμής και όλες τα βρίσκουμε κάπως… «σκούρα» τα πράγματα. Το αποτέλεσμα; Να έχουμε στην κατοχή μας ένα κομψό καπέλο που δε θα φορέσουμε ποτέ, γιατί πολύ απλά δε χωράει στο κεφάλι μας. Ή και το αντίθετο. Επιπλέει πάνω σε αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι για να διαλέξεις το σωστό μέγεθος καπέλου πρέπει να ακολουθήσεις μερικά tips, τα οποία είναι εγγύηση και δε θα σε αφήσουν παραπονεμένη. Πρέπει, κυρίως, να γνωρίζεις την περιφέρεια του κεφαλιού σου, αλλά και μερικά ακόμη μυστικά, τα οποία σίγουρα δε θα σε απογοητεύσουν στην επόμενη παραγγελία σου. Μη χάνεις χρόνο! Μάθε αναλυτικά στην παρακάτω gallery πώς θα επιλέξεις το σωστό μέγεθος καπέλου για το δικό σου κεφάλι!

Διάβασε ακόμα: Οι Ευρωπαϊκές χώρες λένε «ναι» στην ανακύκλωση ρούχων