Ένας είναι ο τρόπος να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι το μονόχρωμο φόρεμά σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένας είναι ο τρόπος να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι το μονόχρωμο φόρεμά σου

Δες με ποια αξεσουάρ πρέπει να το συνδυάσεις για να κάνεις την πιο κομψή εμφάνιση.

Οι λάτρεις του μινιμαλισμού, των βασικών γραμμών και της 00s αισθητικής θα «ορκίζονται» το φετινό καλοκαίρι σε μονόχρωμες δημιουργίες. Σε φορέματα με γεωμετρικό design αλλά και σε άλλα με πιο ρομαντικές λεπτομέρειες, όπως δαντέλα ή βολάν, τα οποία έχουν μία και μοναδική απόχρωση και όχι κάποιο ευφάνταστο μοτίβο. Τα floral φουστάνια είναι εντυπωσιακά από τη φύση τους. Αρκεί να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι mules ή flat, δερμάτινα πέδιλα, να κρατήσεις μία tote ή μία άνετη hobo bag και είσαι έτοιμη για την πρωινή και τη βραδινή σου εμφάνιση.

Τα μονόχρωμα φορέματα, από την άλλη, είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Είναι πολύ ασφαλή γιατί είναι δύσκολο έως απίθανο να κάνεις over styling αλλά είναι και εξίσου επίφοβο το να περάσουν παντελώς απαρατήρητα και να μην δώσουν στην εμφάνισή σου αυτό το «κάτι διαφορετικό», αυτό το «κάτι που θες». Γι’ αυτό βρήκαμε τα 4 πιο hot αξεσουάρ σε ό,τι αφορά τις τσάντες, τα πέδιλα και τις ζώνες και σου δείχνουμε πως να τα συνδυάσεις με το one-color dress σου φέτος το καλοκαίρι. Όλα αυτά στην παρακάτω άκρως επιμορφωτική gallery.

Για να αποφύγεις τον πλουραλισμό που δίνουν στο look σου τα εμπριμέ, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις και statement. Tα μονόχρωμα φορέματα δεν είναι καθόλου βαρετά αν τα βάλεις με τα σωστά αξεσουάρ… #γνωμημας
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για ultra stylish εμφανίσεις και στην παραλία