Fashion DIY: Μετάτρεψε ένα T-shirt σε κομψό wrap top (video)

Μαρία Ροδίτη
Fashion DIY: Μετάτρεψε ένα T-shirt σε κομψό wrap top (video)

Τώρα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα από τα πιο θηλυκά items κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Αυτό που κάθε γυναίκα επιζητά από τα ρούχα της και αναζητά σε κάθε εξόρμηση για shopping είναι να «αγκαλιάζουν» αρμονικά το σώμα της αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία και αποκρύπτοντας τις ατέλειες. Αν, λοιπόν, υπάρχει ένα fashion item, που κυριολεκτικά αγκαλιάζει το πάνω μέρος του σώματος, αυτό δεν είναι άλλο από το wrap top. Είναι ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους επιτρέποντάς σου να κάνεις statement και fashionable εμφανίσεις.

Είτε το συνδυάσεις με denim παντελόνι, φούστα ή shorts, το wrap top θα αναδείξει τη σιλουέτα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα κολακεύσει το στήθος σου, είτε αυτό είναι μικρό, είτε λίγο μεγαλύτερο. Αν, ωστόσο, ακόμα δε διαθέτει η ντουλάπα σου αυτό το άκρως θηλυκό fashion item, υπάρχει λύση: να το φτιάξεις μόνη σου με τη βοήθεια ενός T-shirt. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει σε κάποιο συρτάρι ένα T-shirt, το οποίο δεν πολυφοράς. Τώρα, λοιπόν, είναι η σωστή στιγμή να το μετατρέψεις σε wrap top.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, θα χρειαστείς μονάχα ένα ψαλίδι και θα ακολουθήσεις την εξής διαδικασία: Γυρνάς το T-shirt από την πίσω πλευρά και μόνο σε αυτήν την πλευρά το κόβεις στη μέση οριζόντια. Στη συνέχεια, γυρίζεις το μπλουζάκι από την μπροστινή πλευρά και με ένα ψαλίδι το κόβεις από το ντεκολτέ μέχρι κάτω και είσαι έτοιμη! Αν θες να αναβαθμίσεις στυλιστικά το τόσο απλό wrap top, μπορείς να το βάψεις σε tie-dye μοτίβο, να προσθέσεις παγιέτα ή ακόμα και patchwork!

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!



Cover photo: @gifulinwa

Διάβασε ακόμα: Πώς πρέπει να ποζάρεις για να δείχνεις κομψή σε κάθε φωτογραφία; (video)