10+1 tips για να βρεις το σωστό denim παντελόνι για το σώμα σου

Μαρία Ροδίτη
10+1 tips για να βρεις το σωστό denim παντελόνι για το σώμα σου

Όσα jeans κι αν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, πάντα θα ψάχνεις για ένα ακόμη καλύτερο!

Το denim παντελόνι είναι το κομμάτι passepartout κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι αυτό το item, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, για πιο casual ή athleisure εμφανίσεις, αλλά και για πιο επίσημες, πάντα με το κατάλληλο styling και τα σωστά αξεσουάρ. Η αξία του στο πέρασμα των ετών είναι διαχρονική κατατάσσοντας το denim παντελόνι στα musts κάθε γυναικείας ντουλάπας.

Ξέρουμε, ξέρουμε! Θα μας πεις ότι ήδη έχεις πολλά jeans στη συλλογή σου. Σε κλασικό blue, σε λευκό, σε μαύρο ή σε κάποιο άλλο καλοκαιρινό και λαχταριστό χρώμα. Ποιος ο λόγος να αγοράσεις άλλο ένα; Χμμ.. Πάντα θα υπάρχει ένας λόγος για να αγοράσουμε ακόμα ένα denim παντελόνι. Μια νέα τάση; Ένα στυλ jean παντελονιού που ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία ότι δεν υπήρχε τελικά στην γκαρνταρόμπα μας; Όλο και κάποιος (σοβαρός ή όχι, δε μας πειράζει) λόγος θα υπάρχει για να κάνεις ακόμη μία denim επένδυση.

Αυτό, όμως, που έχει σημασία σε κάθε αγορά και στην προκειμένη περίπτωση στο jean παντελόνι είναι το ρούχο να «κάθεται» καλά στο σώμα μας, να το κολακεύει και να το αναδεικνύει. Όχι απλά να αποκτήσουμε μια τάση στην ντουλάπα μας, την οποία τελικά δεν μπορούμε να «κατακτήσουμε» στυλιστικά ή και σωματικά. Αν, λοιπόν, είσαι στα πρόθυρα… της επόμενης denim αγοράς σου και κάπως έχεις μπερδευτεί, κάνε αμέσως scroll στην παρακάτω gallery και δες ποια είναι τα 11 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις denim παντελόνι. Για να έχει το jean σου τέλειο fitting πάνω σου χρειάζεται μελέτη. Δεν είναι απλά τα πράγματα!

Διάβασε ακόμα: Savage X Fenty: Η νέα καμπάνια της Rihanna θυμίζει τροπικό παράδεισο