Το να αγοράσεις μαγιό είναι πολύ εύκολο... αν προσέξεις αυτά τα τέσσερα σημεία!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το να αγοράσεις μαγιό είναι πολύ εύκολο... αν προσέξεις αυτά τα τέσσερα σημεία!

Tι πρέπει να τσεκάρεις πριν βγεις από το δοκιμαστήριο.

blacksaltbikini 106

H «ώρα της αλήθειας», η «ώρα της κρίσης», η «πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα»… έχεις διαβάσει πολλά άρθρα στο παρελθόν –σχεδόν τρομακτικά- για το πόσο δύσκολο είναι να αγοράσεις μαγιό. Θέλουμε να σε προειδοποιήσουμε πως αυτό εδώ δεν είναι ένα από αυτά. Το να δοκιμάσουμε διάφορα ολόσωμα και bikinis και να καταλήξουμε σε αυτό που μας κολακεύει περισσότερο και ταιριάζει στο σώμα αλλά και στο στυλ μας, είναι τόσο «δύσκολο» όσο και το να αγοράσουμε οποιοδήποτε άλλο ρούχο. Καθόλου δηλαδή! Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξεις τα 4 σημεία παρακάτω που έχουμε τεστάρει και «ξεχωρίσει» για εσένα. Και τότε η αγορά μαγιό θα γίνει παιχνιδάκι! Καλοκαιρινό παιχνιδάκι!

@blacksaltbikini

stefaniafrangista

#Πρώτος κανόνας
Να θυμάσαι πάντα να ζητάς τις αποσπώμενες τιράντες ή τα cups που μπαίνουν και βγαίνουν. Μπορεί την στιγμή που αγοράζεις το στράπλες μαγιό σου να σου ταιριάζει άψογα, αλλά μπορεί σε έναν χρόνο από τώρα είτε να έχει αυξομειωθεί το βάρος σου είτε να έχει αλλοιωθεί λίγο η φόρμα του μαγιό από τις πλύσεις και την έκθεση στον ήλιο. Άρα οι ράντες που τώρα σου φαίνονται περιττές, μπορεί στο μέλλον να είναι απαραίτητες για την σωστή εφαρμογή του μαγιό σου.
#Δεύτερος κανόνας
To νούμερο του μαγιό σου πρέπει να καθορίζεται από το νούμερο του σουτιέν σου. Τι ακριβώς εννοούμε σε αυτό; Όταν δεν παίρνεις ένα μπικίνι στο οποίο να μπορείς να «σπάσεις» τα νούμερα και να φορέσεις, πχ. Medium κάτω και small πάνω, τότε το ολόσωμό σου ή το σεταρισμένο μπικίνι σου πρέπει να το αγοράσεις με βασικό γνώμονα την άψογη εφαρμογή του στο στήθος σου. Όπως ακριβώς όταν παίρνεις ένα καλό σουτιέν. Εκεί δεν μπορείς να «κλέψεις» κανένα λάθος εφαρμογής, ενώ στην περιφέρεια και στους γλουτούς τα πράγματα είναι πιο «εύκολα».

@stefaniafrangista

#Τρίτος κανόνας
Προσοχή στα πολύ high leg μαγιό που είναι φέτος της μόδας, ξέρεις αυτά τύπου Baywatch. Μπορεί σαν εφέ να είναι κολακευτικό για το πόδι και να το κάνει να δείχνει πιο μακρύ αλλά πρέπει να δώσεις σημασία και στον τρόπο που «κάθεται» πάνω στα οπίσθιά σου. Αν, πχ, είναι πολύ παρτό και πίσω πρέπει να προσέξεις να μην πιέζει με άχαρο τρόπο τους γλουτούς σου, αλλά απλά να εφάπτεται πάνω τους. Θες να δείχνεις sexy, όχι ότι δυσφορείς.
#Tέταρτος κανόνας
Μπορείς να το φανταστείς βρεγμένο; Kαι δεν εννοούμε να σε φαντασιώνεσαι να βγαίνεις με αυτό από τη θάλασσα σαν άλλη Ούρσουλα Άντρες στον James Bond. Εννοούμε να σιγουρευτείς πως το ύφασμα του είναι αρκετά χοντρό και το χρώμα του κατάλληλο ώστε να μην διαφανίζει μόλις βραχεί και να μην βγαίνεις από το νερό ουσιαστικά... γυμνή!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φορέματα παραλίας για κομψές εμφανίσεις και στη θάλασσα