Layered Earrings: Πώς να φορέσεις πολλά σκουλαρίκια μαζί

Διονυσία Καλαποθαράκου
Layered Earrings: Πώς να φορέσεις πολλά σκουλαρίκια μαζί

Mε τρόπο απόλυτα κομψό και άκρως καλοκαιρινό...

Το να κάνεις layering στα σκουλαρίκια μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν θα ήταν ακριβώς δόκιμος όρος. Πριν από τα ear cuffs (τα σκουλαρίκια σε σχήμα ημισέληνου που «περνιούνται» στο εξωτερικό σημείο του αυτιού), τα οποία έγιναν τάση τα τελευταία 3 χρόνια, δεν υπήρχε κάποιο αντίστοιχο αξεσουάρ που να μπορούσες να φορέσεις στα αυτιά σου αν δεν τα είχες ήδη τρυπημένα. Οπότε το mix&match αυτού του είδους κοσμήματος θα αφορούσε μόνο τα κορίτσια με παραπάνω από δύο τρύπες. Σήμερα όμως μπορεί να μας απασχολήσει όλες. Αρκεί να θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτό το ελαφρώς bohemian jewelry trend και να ξεχάσουμε για λίγο τα μεγάλα, statement σκουλαρίκια που φοράμε όλο τον χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CCl5KtXpm1f


Γιατί το layering έχει κάποιους «κανόνες» και κανείς από αυτούς δεν περιλαμβάνει τα oversized κομμάτια. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις πολλά διαφορετικά μήκη σε κρίκους αλλά πάντα στις ίδιες χρυσές ή ασημένιες αποχρώσεις. Αν θες να έχεις ένα πιο ήσυχο αποτέλεσμα αισθητική μπορείς να προσθέσεις και κάποια μικρά σκουλαρίκια που να εφάπτονται στο αυτί και να μην είναι όλα κρεμαστά. Τα πιο «βαριά» κομμάτια τα φοράς και στις χαμηλότερες τρύπες, αυτές που είναι πιο κοντά στο κέντρο του λοβού. Κομμάτια με εξτρά αξεσουάρ όπως πέρλες ή ημιπολύτιμες πέτρες τα φοράς αντίστοιχα ή χαμηλά ή πολύ ψηλά, ώστε να τα αναδείξεις μέσα στη «σειρά» με σκουλαρίκια που θα φοράς.

https://www.instagram.com/p/CCojhLzJZp-

Τα ear cuffs τα φοράς συνήθως προς τα πάνω, συμπληρωματικά στις υπόλοιπες επιλογές σου, αν ανήκεις στην κατηγορία που έχεις πάνω από τρεις τρύπες στα αυτιά σου.
Ένα jewelry trend φωτεινό, με gipsy χαρακτήρα και άκρως καλοκαιρινή φύση και διάθεση που θα κάνει το beachwear, αλλά και τις βραδινές σου εμφανίσεις, πολύ στυλάτες και ιδιαίτερες!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 άνετα φαρδιά παντελόνια για να μην καταπιέζεσαι με αυτά που φοράς