Crop Τop & Jean: Ο πιο κλασικός, καλοκαιρινός συνδυασμός ρούχων φέτος αναβαθμίζεται

Διονυσία Καλαποθαράκου
Crop Τop & Jean: Ο πιο κλασικός, καλοκαιρινός συνδυασμός ρούχων φέτος αναβαθμίζεται

Και κολακεύει γυναίκες όλων των ηλικιών με διαφορετικούς σωματότυπους και στυλ.

Ένα style combo που μας έρχεται από τον σκληρό πυρήνα των 90s και δεν υπάρχει γυναικά που να μην το έχει δοκιμάσει έστω και μία φορά στην ενήλικη (και μη) ζωή της, φέτος έχει και πάλι την τιμητική του. Γιατί σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτό το καλοκαίρι που ο πλανήτης αντιμετωπίζει μία Πανδημία, η μόδα στρέφεται στις κλασικές αξίες της και βρίσκει ασφαλές καταφήγειο σε πράγματα, ρούχα, αξεσουάρ και σύνολα «δοκιμασμένα» στο χρόνο και στα αισθητικά μας πρότυπα.

Το crop top με ένα jean, ψηλόμεσο παντελόνι, είναι ένα από αυτά τα look στα οποία όλες καταφεύγουμε όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά δεν θέλουμε να δείξουμε ότι «έχουμε προσπαθήσει πολύ». Είναι ένα style combo για το οποίο ποτέ κανένας δεν θα μας κατηγορήσει για overstyling, ενώ την ίδια στιγμή θα μας κάνει να νιώθουμε sexy, ανέμελες και ανεπιτήδευτα στυλάτες.

Διάβασε στην παρακάτω gallery 4 styling tips που θα αναβαθμίσουν φέτος αυτό το «κλασικό» outfit της γκαρνταρόμπας μας και θα δώσουν ένα σύγχρονο twist σε ένα «παλιό» αλλά πολύ αγαπημένο, look!
Δες επίσης: Από το 2020 θα κρατήσουμε σίγουρα αυτά τα πέντε sneaker trends