Μέσα σε αυτά τα 6 ρούχα τα «κιλά των διακοπών» δεν αποτελούν πρόβλημα

Μέσα σε αυτά τα 6 ρούχα τα «κιλά των διακοπών» δεν αποτελούν πρόβλημα

Δες πώς μπορούμε να ντύσουμε με στυλ τα σημεία που πήραμε πόντους το καλοκαίρι.

Eίναι άγραφος νόμος σε όλες τις παρέες πως ό,τι τρως στις διακοπές δεν παχαίνει. Τα snacks, τα παγωτά, τα κοκτέιλ στις δώδεκα το μεσημέρι, οι τηγανιτές λιχουδιές που τσιμπολογάμε στην ταβέρνα μετά τη θάλασσα. Όλα calorie free και σίγουρα guilt-free. Eπειδή όμως ακριβώς αυτός ο νόμος είναι «άγραφος» και η απενεχοποίηση όλων των φαγητών -των μη υγιεινών βασικά- γίνεται απλά για συναισθηματικούς λόγους «στο κεφάλι μας», είναι πολύ πιθανό να περάσεις καταπληκτικά στις διακοπές και μαζί με τις εμπειρίες και τις ευχάριστες αναμνήσεις να σου μείνουν παρακαταθήκη και κάποια εξτρά κιλάκια.

Το βάρος που παίρνεις στις διακοπές, δεν είμαστε διατροφολόγοι αλλά έχουμε πάρει αυτά τα «ένα-δύο κιλά» άπειρες φορές για να μπορούμε να στο γράψουμε με βεβαιότητα, χάνονται όσο εύκολα παίρνονται. Μόλις επανέλθεις στο καθημερινό σου διαιτολόγιο και στη ρουτίνα άθλησής σου θα χάσεις το βάρος των διακοπών αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το καμουφλάρεις και μέχρι τότε.




via GIPHY


Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα ρούχα που θα σε βοηθήσουν σε αυτό, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καμία παραχώρηση στο στυλ σου και καμία αλλαγή στο πώς σου αρέσει να ντύνεσαι. Υπάρχουν κομμάτια που βοηθούν στο «έξυπνο ντύσιμο» όποιο και αν είναι το ενδυματολογικό σου ύφος. Αν σου αρέσουν τα girly looks ή το δυναμικό mannish αποτέλεσμα στο outfit σου, μπορείς παρακάτω να βρεις τα αντίστοιχα ρούχα για να το αποδώσεις «κρύβοντας» την ίδια στιγμή τους extra πόντους σε κοιλιά, περιφέρεια, χέρια και μηρούς.

Η κομψότητα δεν είναι θέμα κανενός αριθμού πάνω στη ψηφιακή ζυγαριά μας, είναι θέμα αισθητικής, «σωστών επιλογών» και της ανάγκης να εκφράσουμε τη μοναδικότητά μας μέσα από τα ρούχα που εμείς -και καμία άλλη!- επιλέγουμε να συνδυάσουμε με τους συγκεκριμένους τρόπους. Το μόνο άγχος που δικαιούσαι να έχεις μετά το καλοκαίρι είναι το αν όντως το πέρασες όπως θα ήθελες και αν διασκέδασες αρκετά. Κανένα άλλο!
Δες επίσης: Coco Chanel: Σαν σήμερα γεννήθηκε η γυναίκα που «έγραψε» την ιστορία της μόδας του 20ου αιώνα