Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να φοράς το shorts σου και το φθινόπωρο

Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να φοράς το shorts σου και το φθινόπωρο

Ποιος είπε πως η mini φούστα είναι μονόδρομος αν θες να αναδείξεις τα πόδια σου;

Με τους Οίκους Μόδας Chloe, Saint Laurent, Marc Jacobs και Celine να έχουν συμπεριλάβει τα shorts (έστω και στην εκδοχή της βερμούδας) στις συλλογές τους για τη σεζόν F/W 2020-2021, καταλαβαίνεις πως η Υψηλή Ραπτική «δεν τα παρατάει» και προσπαθεί να «τραβήξει από τα μαλλιά» αυτό το καλοκαίρι δανειζόμενη ένα τόσο χαρακτηριστικό summer item.

Το shorts μεταφέρεται από την παραλία και τις διακοπές στην πόλη και στις high end εμφανίσεις, με τη διαφορά πως αυτόν τον χειμώνα δεν είναι denim ή βαμβακερό. Είναι δερμάτινο, tweed, σατέν ακόμα και από ταφτά και φοριέται με πουκάμισα, φούτερ, πλεκτά, polo T-Shirts και blazers.

Ένα nerdy είδος κοστουμιού με πρωταγωνιστή το σορτσάκι και ένα ασορτί φαρδύ σακάκι, «ήρθε και θα μείνει» την φετινή σεζόν. Αν θες και εσύ να συνεχίσεις να φοράς αυτό το ομολογουμένως sexy ρούχο, αντί για mini φούστα, δεν έχεις παρά να δεις τις πέντε στυλιστικές συμβουλές που σου αποκαλύπτουμε στην παρακάτω gallery.

Δες τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα πλαισιώσουν το shorts για τους επόμενους μήνες και προγραμμάτισε από τώρα τα autumn looks σου με άρωμα καλοκαιριού και sexy διάθεση.
Δες επίσης: Πώς να υιοθετήσεις και εσύ το layered outfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή