7 tips που θα κάνουν πιο εύκολο το περπάτημα πάνω στα ψηλοτάκουνα

7 tips που θα κάνουν πιο εύκολο το περπάτημα πάνω στα ψηλοτάκουνα

Εφάρμοσέ τα και θα περπατάς με περισσότερη χάρη και άνεση.

Από μικρές όλες ονειρευόμασταν τη στιγμή που θα φορέσουμε ψηλοτάκουνα και θα περπατάμε με χάρη και θηλυκότητα στο δρόμο, στη δουλειά και στις βραδινές βόλτες μας. Δοκιμάζαμε στα κρυφά τα τακούνια της μαμάς, κάναμε πρόβες μέσα στο σπίτι και μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα πέντε νούμερα μεγαλύτερα από το δικό μας. Οραματιζόμασταν, με λίγα λόγια, τη μέρα που κι εμείς θα σταθούμε… εκεί ψηλά.

Και να που αυτή η μέρα ήρθε, βάλαμε στην άκρη τα sneakers μας και φορέσαμε τα κομψά και ψηλά τακούνια μας με μεγάλη χαρά και λαχτάρα. Εντάξει, τις πρώτες φορές όλα έμοιαζαν υπέροχα και εμείς νιώθαμε να γινόμαστε γυναίκες την ώρα που στεκόμασταν πάνω στις πρώτες γόβες της ζωής μας. Μετά από τόσα χρόνια, όμως;

Πόσες φορές δεν έχεις φορέσει τα ψηλοτάκουνα στη δουλειά και έχεις γυρίσει στο σπίτι εξαντλημένη και με πόνους στα πόδια; Ή με φουσκάλες ενίοτε. Και, φυσικά, υποσχέθηκες στον εαυτό σου να μην τα ξαναφορέσεις και τελικά… αθέτησες τον λόγο σου.

Όπως και να το κάνουμε, θηλυκότητα και κομψότητα χωρίς μερικές δόσεις ψηλοτάκουνων μέσα στην εβδομάδα δε γίνεται. Υπάρχει, όμως, τρόπος να περνάς αυτές τις ώρες που βρίσκεσαι στα ψηλά κάπως πιο ανώδυνα και ευχάριστα. Σου εξηγούμε στην παρακάτω gallery, λοιπόν, τα 7 tips που κυριολεκτικά θα σε κάνουν να «πετάς» πάνω στις γόβες σου. Κάνε scroll, δοκίμασέ τα και μετά μπορείς να μας ευχαριστήσεις όσες φορές θέλεις.

Διάβασε ακόμα: Two-toned trend: Πώς θα υιοθετήσεις την πιο minimal τάση του φθινοπώρου;