Αυτό είναι το τρικ για να κουμπώνεις μόνη σου το φερμουάρ του φορέματός σου

Αυτό είναι το τρικ για να κουμπώνεις μόνη σου το φερμουάρ του φορέματός σου

Δε θα παιδεύεσαι πια!

Ετοιμάζεσαι να βγεις για μια βόλτα ή έναν καφέ (μετά από αρκετές μέρες εγκλεισμού στο σπίτι) και επιτέλους θα φορέσεις το καινούριο σου φόρεμα. Είναι τέλειο, ultra fashionable, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχει ένα πολύ μακρύ φερμουάρ και εσύ είσαι… μόνη στο σπίτι.

Ιδού το ερώτημα, λοιπόν. Πώς θα καταφέρεις να το κουμπώσεις ολομόναχη; Όχι, όχι! Σε καμία περίπτωση δε θα αλλάξεις ρούχο, γιατί αδυνατείς να κλείσεις το φερμουάρ. Θα το φορέσεις και δε θα χρειαστεί καν να τεντώνεσαι και να τραβάς από χίλιες μεριές το φερμουάρ μέχρι να καταφέρεις να το κουμπώσεις.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, υπάρχει ένα πανεύκολο τρικ που σε ένα λεπτό θα έχει λύσει το πρόβλημά σου. Εσύ θα χρειαστεί να βρεις κάπου μέσα στο σπίτι ένα μακρύ κορδόνι ή μια κορδέλα.

Πέρασε την κορδέλα/κορδόνι μέσα από την τρυπούλα που έχει το φερμουάρ και μετά φόρεσε το φόρεμα. Με το ένα χέρι, κράτα τις δύο άκρες του κορδονιού πίσω απ’ την πλάτη σου και τράβηξέ τις προς τους ώμους σου. Όσο τραβάς εσύ, αυτό θα κλείνει και… επιτέλους έλυσες το πρόβλημά σου. Πάτα, όμως, τώρα το play για να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία και μετά δε θα έχεις κανέναν ανάγκη!



Διάβασε ακόμα: 7 items αρκούν για να δημιουργήσεις την πιο κομψή φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα