Fashion DIY: Ανανέωσε το jean σου με αυτό το τέλειο Tik Tok hack (video)

Μαρία Ροδίτη
Fashion DIY: Ανανέωσε το jean σου με αυτό το τέλειο Tik Tok hack (video)

Δε θα έχεις πια ένα απλό και κοινό denim παντελόνι!

Το στυλ και οι ενδυματολογικές επιλογές είναι προσωπικό ζήτημα της κάθε γυναίκας. Άλλο γούστο έχεις εσύ, άλλο η κολλητή σου φίλη ή η διπλανή σου στο γραφείο και αυτό είναι απολύτως αποδεκτό και ωραίο ταυτόχρονα. Δε χρειάζεται όλες να είμαστε ίδιες και να κυκλοφορούμε ντυμένες με μια παρόμοια «ενδυματολογική στολή».

Ο «κοινός στόχος» που έχουμε όλες, λοιπόν, είναι να διαθέτει η γκαρνταρόμπα μας μοναδικά κομμάτια, που θα κάνουν κι εμάς τις ίδιες να ξεχωρίζουμε. Και αυτό ακριβώς μπορείς να πετύχεις με το πιο basic item της ντουλάπας σου, δηλαδή με το denim παντελόνι. Οξύμωρο, κι όμως αληθινό.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ένα νέο Tik Tok hack σε «προκαλεί» και σου δείχνει πώς να ανανεώσεις το παλιό jean σου κάνοντάς το printed και τοποθετώντας πάνω σε αυτό όποιο σχέδιο εσύ επιθυμείς. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις στο διαδίκτυο ένα print που σου αρέσει (π.χ. πεταλούδες, polka dots κ.ά.) και να το εκτυπώσεις.

Στη συνέχεια, θα πάρεις ένα χαρτόνι και θα αποτυπώσεις πάνω σε αυτό το σχέδιό σου και μετά θα το κόψεις. Έπειτα, θα χρειαστείς κόλλα και μια ξύλινη επιφάνεια πάνω στην οποία θα κολλήσεις το σχέδιό σου και έτσι θα έχεις δημιουργήσει τη στάμπα. Μόλις ζωγραφίσεις τη στάμπα με χρώματα της επιλογής σου, θα είσαι έτοιμη να αποτυπώσεις το print πάνω στο jean σου, όπως θα έκανες με μια σφραγίδα σε χαρτί. Δοκίμασέ το, πειραματίσου και θα δεις ότι το denim παντελόνι σου δε θα μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο!



Διάβασε ακόμα: 5 fashion trends που «δεν έχουν ηλικία»