Fashion Απορία: «Μήπως είναι νωρίς ακόμα για να φορέσω μπότες;»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Fashion Απορία: «Μήπως είναι νωρίς ακόμα για να φορέσω μπότες;»

Η απάντηση θα μπορούσε να είναι «ναι» με δεδομένο ότι έξω έχει 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά εμείς σου δείχνουμε πώς να το κάνεις αν πραγματικά το θέλεις.

Η Νοrah Vincent, γνωστή Αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, έχει δώσει τη συμβουλή της στις αναγνώστριές της: «Θες να είσαι χαρούμενη; Θες να νιώθεις καλά; Φόρεσε τις μπότες σου και συνέχισε…». Η παρότρυνση μάλλον δεν ήταν κυριολεκτική. Αναφερόταν στη δύναμη του να συνεχίζουμε να χαράζουμε τον δρόμο μας και να κοιτάμε μπροστά ό,τι και αν συμβεί. Μόνο έτσι μπορούμε να «κερδίσουμε» την ευτυχία μας.

«Έκλεινε» όμως με τη μαγική λέξη της σεζόν, τις «μπότες». Η Norah μάλλον τις θεωρεί το αγαπημένο της στυλ παπουτσιών για να τις συμπεριλάβει στη ρήση της. Και μαζί με τη Νοrah υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο που τις ξεχωρίζουν σε σχέση με τα υπόλοιπα υποδήματα της γκαρνταρόμπας τους. Ανάμεσα, όμως, στα μποτάκια, στα ψηλοτάκουνα πέδιλα, στις γόβες και στα αθλητικά παπούτσια που μπορούμε να φοράμε σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, οι μπότες είναι αυτές που είναι πιο έντονα συνυφασμένες με τις χαμηλές θερμοκρασίες, με το κρύο και τον χειμώνα.

Έτσι είναι πολύ εύλογη η απορία που δημιουργείται αναφορικά με τις μπότες και το timing. Eίναι αυτή η σωστή περίοδος για να ξεκινήσουμε να τις φοράμε για φέτος; Ημερολογιακά θα σου πούμε ναι. Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου κοντεύει να ολοκληρωθεί και τα σανδάλια αποτελούν μακρινή ανάμνηση. Σε ό,τι αφορά όμως τον καιρό η θερμοκρασία είναι ακόμα πολύ υψηλή για να δικαιολογήσει την ύπαρξή τους στο ντύσιμό μας.

Αν, όμως, θες πολύ να τις βάλεις από τώρα, αν ανυπομονείς να τις δεις στα πόδια σου, μπορείς να τις εντάξεις στα looks σου με τους τρόπους που σου δείχνουμε στην παρακάτω gallery και πάντα χωρίς καλσόν. Aν βιάζεσαι τόσο, σε θέματα μόδας υπάρχει πάντα ο τρόπος για να περάσει το δικό σου.
Δες επίσης: Πέντε στυλ φορεμάτων που είδαμε στο Instagram αυτήν την εβδομάδα και τα θέλουμε όλα