Trench Coat Style: 5 τρόποι να φορέσεις την αγαπημένη σου καπαρντίνα

Νατάσσα Σχοινά
Trench Coat Style: 5 τρόποι να φορέσεις την αγαπημένη σου καπαρντίνα

Το item της εποχής βγαίνει από την ντουλάπα και οδηγείται κατευθείαν στις πιο στυλάτες εμφανίσεις.

Ακόμα κι αν ο καιρός δε θέλει να δηλώσει το παρών στη στροφή προς τον χειμώνα, σιγά-σιγά μπορείς να παρατηρήσεις ότι η αλλαγή υπάρχει. Τα βράδια πια νιώθεις την ψύχρα, ακόμα και όταν κάθεσαι στο μπαλκόνι του σπιτιού σου και ρεμβάζεις με τη ζεστή ζακέτα που δεν αποχωρίζεσαι για την πρακτικότητα και την αίσθηση της ζεστασιάς που σου προσφέρει. Εκεί είναι που χρειάζεσαι κι ένα ζευγάρι μακριές, ίσως και fleece κάλτσες για να κάτσεις οκλαδόν και να συνεχίσεις τη βραδινή σου παραμονή στο εξωτερικό του σπιτιού. Τι γίνεται, όμως, όταν η ψύχρα «καλεί» κι εσύ βρίσκεσαι έξω, πηγαίνοντας στη δουλειά ή τη βόλτα σου;

Σε αυτήν την περίπτωση, ένα πανωφόρι κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη και τι καλύτερο από την κλασική, αγαπημένη Βρετανική επιλογή, καπαρντίνα aka trench coat; Το Λονδίνο έχει προσφέρει πολλά κατά καιρούς στη διαμόρφωση του στυλ πολλών γυναικών και όχι μόνο των ντόπιων. Αυτήν την περίοδο, ωστόσο, διαφαίνεται μία μεγαλύτερη αγάπη για τις καπαρντίνες κι αυτή δεν εστιάζεται μόνο στο Σπίτι του Big Ben, αλλά στο street style των μεγαλύτερων πρωτευουσών, δίνοντας έμπνευση για τις εμφανίσεις που πρόκειται να έρθουν.

Ακριβώς επειδή ένα ωραίο trench coat είναι το κατάλληλο πανωφόρι για την εποχή, στην παρακάτω gallery θα βρεις πέντε συνδυασμούς που θα δημιουργήσουν υπέροχες και στυλάτες εμφανίσεις με το αγαπημένο σου item.

Δες επίσης: Πέντε συνδυασμοί φορέματος με μπότες που θα φοράς φέτος και κάθε χρόνο