Με αυτό το εύκολο κόλπο μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε τσάντα σε σακίδιο πλάτης

Sabine Camhi
Με αυτό το εύκολο κόλπο μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε τσάντα σε σακίδιο πλάτης

 Σε ευχαριστούμε TikTok που μπήκες στη ζωή μας!

Για ακόμη μια φορά, το TikTok μας εξέπληξε με ένα πολύ αποτελεσματικό fashion trick. Αυτήν την εβδομάδα, έγιναν viral βίντεο στα οποία fashion TikTokers μας δείχνουν πώς να μετατρέψουμε την αγαπημένη μας τσάντα σε σακίδιο πλάτης πολύ εύκολα.

Tο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας έμαθε ένα styling trick, που όχι μόνο συμφέρει οικονομικά, αλλά μπορούμε να το ακολουθήσουμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τρία εύκολα βήματα:

1. Τοποθέτησε τον ιμάντα της τσάντας πάνω από το κεφάλι σου
2. Άφησε το να πέσει μέχρι τη μέση σου
3. Αναποδογύρισε την τσάντα πίσω από το κεφάλι σου

Και voilà, ένα σακίδιο πλάτης! Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας TikTokers να το κάνουν!

Πανέξυπνο, έτσι; Αυτό το κόλπο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν δεν θες να χάσεις την τσάντα σου σε μια νυχτερινή έξοδο (ή μάλλον στο πάρκο όπου θα’ ναι πιο πιθανό να βρίσκεσαι αυτές τις μέρες για περπάτημα) όπου φυσικά δεν θα ήθελες η τσάντα σου να «τρίβεται» πάνω σου όσο περπατάς ή τρέχεις.

Ακόμα καλύτερα, μπορείς να μαζέψεις τα λεφτά που θα έδινες για ένα σακίδιο και να τα επενδύσεις σε κάτι άλλο που θες πολύ (θυμήσου πως η Black Friday έρχεται σύντομα -στις 27 Νοεμβρίου- και στη χώρα μας). Θες ένα παντελόνι, φόρεμα, μπουφάν; Ή καλλυντικά για την περιποίηση του προσώπου σου στη μισή τιμή από ότι θα τα αγόραζες κανονικά; Ό,τι και να’ ναι αυτό που χρειάζεσαι είμαι σίγουρη πως το αξίζεις!

Δες επίσης: Πέντε stylish τρόποι για να δέσεις σήμερα το κασκόλ ή το φουλάρι σου