Flat Boots: Πώς πρέπει να τις φορέσουμε μετά την άρση του lockdown

Διονυσία Καλαποθαράκου
Flat Boots: Πώς πρέπει να τις φορέσουμε μετά την άρση του lockdown

Γιατί κοντοζυγώνει η στιγμή που θα βγάλουμε από πάνω μας τις παντόφλες.

Όσο ρεαλίστριες και συνειδητοποιημένες και αν είμαστε, σε ό,τι αφορά τη μόδα έχουμε όλες δικαίωμα να «ονειρευόμαστε» λίγο παραπάνω. Και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε αυτό εδώ το Σάββατο που βρισκόμαστε εν μέσω lockdown. Ο αυτοπεριορισμός μας στους 4 τοίχους του σπιτιού και στα τετράγωνα γύρω από το σπίτι όπου κάνουμε τον περίπατό μας, δεν θα κρατήσει για πάντα. Και γράφοντας αυτό δεν εννοούμε ακριβώς πως θα προστεθεί και το super market και το φαρμακείο στη λίστα με τις διευρυμένες μας δραστηριότητες.

Οραματιζόμαστε τη στιγμή που θα βγούμε από την καραντίνα, που θα επιστρέψουμε σε μία πιο φυσιολογική ρουτίνα, που θα μπορούμε να βλέπουμε τους φίλους μας, να ψωνίζουμε στα μαγαζιά ίσως και να πίνουμε καφέ μαζί με τους αγαπημένους μας. Όλα αυτά θέλουμε να τα κάνουμε όχι πάλι με trainers (όσο και αν τα συμπαθούμε) αλλά με τις αγαπημένες μας flat μπότες και μποτάκια, που έχουμε κρατήσει τόσο καιρό «κρυμμένα» στην παπουτσοθήκη.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 8 απόλυτα cool και casual τρόπους να φορέσεις το πιο κοινό και δημοφιλές στυλ παπουτσιών και για το 2020 και θα δεις πως δεν θα ξεφύγεις σε καμία περίπτωση από την άνεση στην όποια είχες συνηθίσει τόσο καιρό μέσα στο σπίτι. Απλά θα προσθέσεις μία δόση κομψότητας και φινέτσας στα winter looks σου που θα τα κάνει αρκετά πιο ενδιαφέροντα από τα sporty outfits της καραντίνας. Ας κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον, λοιπόν, έστω και ενδυματολογικά.
Δες επίσης: AMAs 2020: Όλες οι εμφανίσεις από τα χθεσινά μουσικά βραβεία