Τα καλύτερα αξεσουάρ για να είσαι το κέντρο της προσοχής σε κάθε (διαδικτυακό) party φέτος

Sabine Camhi
Τα καλύτερα αξεσουάρ για να είσαι το κέντρο της προσοχής σε κάθε (διαδικτυακό) party φέτος

Είσαι έτοιμη να ξεχωρίσεις;

Το να ντυνόμαστε ωραία είναι κάτι που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα – άσχετα με το πού βρισκόμαστε ή με το ποια μέλη της οικογενείας θα περάσουμε αυτήν την περίοδο. Αν οργανώνεις να δεις τους φίλους και την οικογένεια σου διαδικτυακά φέτος, αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για να φορέσεις τα «καλά» ρούχα σου. Διάλεξε τα καλύτερα αξεσουάρ για την γιορτινή περίοδο και είσαι έτοιμη για το επόμενο cocktail που θα πιείς με τους φίλους σου, φυσικά μέσω του Zoom.

Ως τώρα θα έχεις βρει τρόπους για να είσαι κομψή, αλλά συγχρόνως άνετη στις διαδικτυακές «συναντήσεις» σου – μπλέιζερ από πάνω, φόρμα από κάτω- αλλά σε ό,τι αφορά τα πιο επίσημα διαδικτυακά events, αξίζει να φορέσεις εντυπωσιακά κοσμήματα που τραβάνε την προσοχή και που ίσως δεν θα φόραγες υπό άλλες συνθήκες.

Αν θες ένα full glam look, επίλεξε σκουλαρίκια που κάνουν statement και συνδύασέ τα με ένα μεταλλικό top ή ένα κολιέ με χοντρή αλυσίδα. Αν δεν φοράς πολλά κοσμήματα, όμως, ένα αξεσουάρ μαλλιών είναι μια καλή εναλλακτική.

Αλλά, όποιο και να είναι το προσωπικό σου στυλ, το μυστικό στο να συνθέσεις το καλύτερο γιορτινό outfit στο Zoom, είναι τα αξεσουάρ. Δες μερικά παραδείγματα παρακάτω για να απογειώσεις την εμφάνισή σου φέτος τα Χριστούγεννα.

Δες επίσης: 5 λογαριασμοί στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα για απλά και κομψά looks