Plaid Coats: Πώς να φορέσεις τα πιο φινετσάτα πανωφόρια της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Plaid Coats: Πώς να φορέσεις τα πιο φινετσάτα πανωφόρια της σεζόν

Τα καρό παλτό είναι μία διαχρονική αξία στον χώρο της μόδας.

Τα καρό πανωφόρια, σε μορφή παλτό, jacket, μπουφάν ή blazer, ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία των coat trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Σαν τα καμηλό παλτό ή τα biker δερμάτινα. Aυτό οφείλεται στο διαχρονικά classy μοτίβο τους αλλά και στην «παιχνιδιάρικη» διάθεση που αποπνέουν που τα κάνει κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και όλα τα looks. Από κλασικό ταρτάν ή διακριτικό vichy pattern, τα plaid coats δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, αυτόν τον χειμώνα αλλά και κάθε χειμώνα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα νέους τρόπους να συνδυάσεις το εμβληματικό στυλ παλτό που αποθέωσε η Vivienne Westwood στα 80s και ο Οίκος Alexander McQueen στα 00s και θα δεις πώς μπορεί να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των everyday looks σου όποιο και αν είναι το στυλ σου, ρετρό, girly, εκλεκτικό ή nerdy. Τα καρό πανωφόρια ταιριάζουν αρμονικά με όλα τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, δηλαδή με denim παντελόνια, cozy πλεκτά, ανδρικά πουκάμισα, midi φούστες και loose παντελόνες, δίνοντας ένα σοφιστικέ twist σε όλα τα σύνολα και δείχνοντας παραέξω πως όποια τα φοράει «γνωρίζει από μόδα».

Ένα τέτοιο statement coat δεν πρέπει να μη βρίσκεται ούτε στη δική σου ντουλάπα γιατί θα κάνει πιο ενδιαφέρον, στυλιστικά, ακόμα και το απλό style combo: υφασμάτινο, μονόχρωμο παντελόνι με πλεκτό top. Βρες ποιο είδος καρό σου αρέσει πιο πολύ, σκέψου με τι θες να το συνδυάσεις αφού πάρεις ιδέες από τις προτάσεις και κάνε την επόμενη, χειμωνιάτικη εμφάνισή σου αληθινά κομψή και ντελικάτη!
Δες επίσης: Η Kate Middleton έχει ήδη υιοθετήσει τη μεγαλύτερη τάση για φέτος στα παπούτσια