Οκτώ νέοι τρόποι να φορέσεις το παντελόνι-καμπάνα φέτος

Sabine Camhi
Οκτώ νέοι τρόποι να φορέσεις το παντελόνι-καμπάνα φέτος

Αυτό το κλασικό κομμάτι μπορείς τώρα να το βάλεις με πολλούς τρόπους.

Αν είχες την ευκαιρία να ζήσεις σε μια διαφορετική εποχή μόδας, ποια θα διάλεγες; Για εμάς, η δεκαετία του ’70 ήταν σίγουρα η καλύτερη αφού έφερε επανάσταση στον τρόπο που ντύνονταν οι γυναίκες έως τότε. Τα fashion trends εκείνη την εποχή ήταν τα πιο glamorous αλλά και τα πιο bohemian, που έχουμε δει μέχρι και σήμερα. Αν και εσένα σε ελκύει αυτή η δεκαετία, θα είσαι σίγουρα χαρούμενη αφού πολλές τάσεις από τότε, όπως τα παντελόνια καμπάνα, παραμένουν στις ντουλάπες μας μέχρι και σήμερα.

Αυτά τα ρετρό παντελόνια τα είδαμε και φέτος στις κολεξιόν του οίκου Victoria Beckham (δες παρακάτω), Charlotte Knowles, Balmain και πολλών ακόμα. Όλες περάσαμε μία περίοδο που φορούσαμε συνέχεια skinny παντελόνια και jeans, αλλά τώρα πολλοί θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικά σχήματα. Επιπλέον, η τωρινή επιθυμία πολλών για άνετα και χαλαρά ρούχα, κάνουν τα παντελόνια καμπάνα μία καλή επιλογή.


https://www.instagram.com/p/CFab3PEptUC

Αν νιώθεις νοσταλγία για εκείνη τη δεκαετία, φόρεσε ένα παντελόνι καμπάνα με ένα ωραίο ζευγάρι μπότες-πλατφόρμα. Αν, όμως, θες μια πιο μοντέρνα εμφάνιση συνδύασε το flare pants σου με μοκασίνια και μια ζακέτα ή ένα puffer μποφάν για τις κρύες, χειμωνιάτικες μέρες.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, οι 8 ιδέες παρακάτω θα σε στρέψουν προς τη σωστή -ενδυματολογικά- κατεύθυνση.

Δες επίσης: Οκτώ φιλικά προς το περιβάλλον knitwear brands που πρέπει να γνωρίζεις