Δες τους πιο trendy τρόπους για να φορέσεις το μαντήλι σου

Sabine Camhi
Δες τους πιο trendy τρόπους για να φορέσεις το μαντήλι σου

Αυτή η σχεδιάστρια στο TikTok θα σου δείξει πώς να το βάλεις για να ξεχωρίσεις!

Εκτός από χορευτικά challenges, το TikTok έχει γίνει επίσης το «go-to» app σχεδιαστών, πολυτελών οίκων μόδας και ανθρώπων που ψάχνουν έμπνευση και styling tricks για τα επόμενα looks τους. Η σχεδιάστρια Claudya Moreira έχει ήδη κερδίσει 200,0000 followers δείχνοντας σε γυναίκες πώς να φορέσουν ένα μαντήλι. Έχει μετατρέψει μάλιστα μαντήλια σε μπλούζες, σκουφάκια, φούστες, ακόμα και σε τσάντες.

Στον λογαριασμό της στο TikTok, η Claudya Moreira έχει δείξει περισσότερους από 50 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις ένα μαντήλι. Τα videos της έχουν γίνει viral και την έχουν κάνει star στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Η «γκουρού του styling» για τους Μillennials κυκλοφόρησε και τo δικό της label με μαντήλια τον Σεπτέμβριο, τo «Zafia». Δες παρακάτω τα φανταστικά styling tricks της και μάθε πώς να φορέσεις και εσύ το αγαπημένο σου μαντήλι.

1. Ζακέτα με ζώνη

Αν ψάχνεις διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις τα μπλέιζερ που έχεις στην ντουλάπα σου, τότε είσαι τυχερή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαντήλι. Με αυτό το απλό styling trick, θα δώσεις το glam ύφος της δεκαετίας του '40 στο look σου.

2. Άνετο τοπ

Χρειάζεσαι ένα άνετο τοπ να σε κρατήσει ζεστή και κομψή τη φετινή σεζόν; Κανένα πρόβλημα, η Claudya Moreira θα σε βοηθήσει. Φόρεσε το κασκόλ σου σαν να ήταν ένα cute τοπ. Βάλτο πάνω από ένα ζιβάγκο για ένα μοντέρνο χειμωνιάτικο look.

3. Πώς να φορέσεις ένα μικρό μαντήλι

Αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά με ένα μαντήλι 50x50cm, σκέψου το ξανά. Παρακάτω θα δεις ένα πολύ έξυπνο trick για να φορέσεις το μαντήλι σου και να κάνεις statement.

4. Θες ένα γιλέκο;

Θα ήθελες να υιοθετήσεις το φετινό trend του γιλέκου αλλά δεν έχεις ένα στην γκαρνταρόμπα σου; Απλά ακολούθησε αυτό το DIY styling trick χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κασκόλ και είσαι έτοιμη!

5.

Φόρεσε το κλασσικό άσπρο πουκάμισο σου με ένα διαφορετικό μαντήλι κάθε φορά. Το ασύμμετρο αποτέλεσμα δείχνει μοντέρνο και φρέσκο.