Fashion DIY: Πλέξε πανεύκολα το δικό σου γιλέκο

Sabine Camhi
Fashion DIY: Πλέξε πανεύκολα το δικό σου γιλέκο

Ένα βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου!

Επειδή είμαστε ακόμα στο σπίτι και η καραντίνα συνεχίζεται, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να γίνουμε πιο δημιουργικοί στον ελεύθερο χρόνο που έχουμε. Και τι πιο δημιουργικό από το να φτιάξεις το δικό σου γιλέκο; Ο λόγος που σκεφτήκαμε το συγκεκριμένο κομμάτι είναι επειδή δίνει πολύ στυλ. Το knitted vest ήταν πολύ της μόδας στα 00s, και τώρα ξαναμπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, και στις ντουλάπες μας. Μπορεί να ανεβάσει ένα απλό outfit ένα σκαλί ψηλότερα στυλιστικά και να του δώσει μία αίσθηση μοναδικότητας και κομψότητας.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να συνδυάσεις αυτό το top trend από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι το ιδανικό κομμάτι για layering. Συνδύασέ το με ένα λευκό πουκάμισο αλλά και με puffed sleeve πουκάμισα ή τοπ. Από κάτω, βάλε ένα skinny παντελόνι / τζιν ή κολάν.

Τώρα που τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, και που έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις η ίδια το πλεκτό γιλέκο των ονείρων σου. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, είναι και σχετικά απλό να το φτιάξεις μόνη σου. Θα χρειαστείς μία βελόνα, ένα ψαλίδι, μία μεζούρα, έναν γάντζο και δύο αντίθετα χρώματα από ακρυλικό νήμα για να φτιάξεις αυτό το πανέμορφο oversized γιλέκο.

Δες, αναλυτικά το βίντεο και εμείς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!



Δες επίσης: 5 tricks για να κάνεις ενδιαφέρον ακόμα και το πιο βαρετό outfit5 tricks για να κάνεις ενδιαφέρον ακόμα και το πιο βαρετό outfit